Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Протестиращи: Падне ли ”Лъвов мост”, ще падне и България

Пореден протест в София събра граждани, които се обявиха против мигрантите в столицата, предаде БГНЕС.
"Падне ли "Лъвов мост", ще падне и България, ако спасим "Лъвов мост", ще спасим и България. Целта ни е каквато всеки път-да прочистим и да освободим района. "Лъвов мост" се превръща в симптом на това, което ще стане с България след време”, заяви Благовест Асенов от "Национална съпротива".

"Виждаме и осъзнаваме, че ако успеем да върнем българския облик на "Лъвов мост", ще успеем да спасим България от ислямистко нашествие. Допуснем ли ислямизиране на "Лъвов мост", ще допуснем и ислямизирането на цяла България", каза той.

Асенов обясни, че протестът се провежда за трети път, а в района на "Лъвов мост" се вихри необуздана престъпност, заплахи и рекет.

"Не искаме мигранти, искаме да си върнем интелигенцията от Запад, а не да ги заменяме с ислямисти. Това е нашата страна. Васил Левски е умрял за тази страна", заяви Петър Низамов Перата.

Той коментира още, че бежанците идват от страна, където има война и отиват в съседна на тях страна, където няма война. Те идват в Турция, където война няма и могат да си останат там, където е тяхната култура и вяра. 80 милиона са, ще могат да приютят още няколко милиона. Ние сме 6 млн. души. Топим се всеки ден, интелигенцията ни бяга навън, защото тук няма развитие, а заменяме населението си с ислямисти от Пакистан и Афганистан, където няма война.

Според Павел Георгиев, друг протестиращ, с референдум народът трябва да каже дали иска бежанци или не. "Бежанци в България искат само тези, които печелят от тях", категоричен е той.

"Искаме да няма нито един бежанец в България, нито един. Няма право нито едно правителство да натрапва на българския народ да подписва споразумения с Европа за настаняване на бежанци", каза още Георгиев.

Протестът бе охраняван от органите на реда.

dnes.dir.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!