Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Ню Йорк организират и изпращат ученици на протест срещу Тръмп

Тръгват ли си САЩ от Украйна? - изтеглят агентите си от ФБР и ЦРУ!

Сорос призна, че е отговорен за държавния преврат и масовите убийства в Украйна

Сорос е управлявал Украйна през 2014-та. Иван Кръстев давал съвети как да сe воюва с Путин

Путин изгони Джордж Сорос и "Отворено общество" от Русия

Как се правят протести в Америка? Преподаватели по история от елитната гимназия  Beacon High School в Манхатън, са разрешили на учениците да пропуснат занятия, за да могат да участват в протестите срещу новоизбрания президент на САЩ, Доналд Тръмп, пишат РИА Новости позовавайки се на New York Post.

По информация на изданието, около 200 деца са били изпратени на организираните протести срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, към 11 часа местно време.

От Департамента по образование на свой ред заявиха, че на учениците не им е давано разрешение да напускат кампуса, а тези, които са го направили ще бъдат наказани.

Малко по-рано Хилари Клинтън, която загуби изборите, заяви  на събранието на Фонда за защита на деца, че след изборите в американското общество е настъпил силен разкол.

Доналд Тръмп официално спечели вота на американския народ, уверено изпреварвайки кандидатът на демократите Хилари Клинтън, ставайки 45 президент на САЩ.

Анализатори наблюдават опитите за прилагане на «украински сценарий» за американски майдан, тъй като малко след оповестяването на резултатите, в няколко щата избухнаха масови протести./ bgr.news-front.info 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!