Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само социалистите по света посрещат избирането на Тръмп със страх и ужас

Сатанист разкри кaк тpитe cвeтoвни вoйни ca внимaтeлнo плaниpaни, КОЙ е създателят на комунизма

Манипулативни са твърденията, че целият свят посреща избирането на Доналд Тръмп за американски президент със страх и ужас. Страхуват се само социалистите по света. 

Това подчерта в студиото на предаването „Тази събота” по БТВ Нено Димов от Института за дясна политика.

По думите му в италианския печат през 1980 г. е имало абсолютно същите статии, но по адрес на Роналд Рейгън. Според политолога, днес Доналд Тръмп и Тереза Мей имат шанс заедно, подобно на Рейгън и Тачър преди 36 години, да поведат война срещу новото зло. Според Димов то не е екстремизмът във всичките му форми, а точно обратното – „политическата коректност, вменяването на страх чрез глобалното затопляне”. Тръмп е като Роналд Рейгън. Той и Тачър поведоха война срещу злото. Сега той и Тереза Мей имат шанса да направят същото”, това заяви Нено Димов от Института за дясна политика.

„Обвиняват Тръмп, че е обиждал хора, но и аз съм обиждал. Матей казва: "Защо не виждате гредата в собствените си очи, а виждате треската в очите на другите". Новият президент на САЩ е изключително прям”, смята Каролев.
По отношение на неодобрението на Тръмп, Каролев заяви: "В Калифорния всеки пети човек живее безплатно. Какво се учудваме, че там са гласували против Тръмп".

"Познавам Тръмп. Не бих казала, че е груб, напротив, бих казала, че е джентълмен, похвали го Венета Кръстева, която е „Мис Вселена 2013” . Тръмп винаги е бил с жени от манекен нагоре. Не е случайно, че е с Мелания. Тя бе взела чужда реч, но пък я произнесе блестящо. След този гаф започна много да се старае, допълни миската.

"Мишел Обама е различна от Барак. Тя не одобрява всичко, което казва и прави съпруга й. Най-вероятно Обама ще обикаля света и тя би трябвало да го придружава. Докато Мелания ще прави всичко, което й казва Тръмп. Ще остане до мъжа си. По отношение на Иванка Тръмп ще кажа, че ще бъде първата жена президент след 15 г.", каза още Каролев. 

Той изрази мнение, че нелегалната имиграция работи за социалистите, които по този начин си вкарват зависим от социални помощи електорат. Димов даде и свое обяснение за разделението в САЩ след вота: „В Калифорния всеки пети човек отива в магазина не с долара, а с т.нар food stamps. Всеки пети човек живее безплатно, какво да се учудваме, че гласуват за социалистката Хилари?”. 

Икономистът Владимир Каролев, спечелил малко над 27 000 долара на борсата след избирането на Тръмп, посочи, че милиардерът има изключително силни лица в своя екип като съоснователя на „ПейПал” Питър Тиъл и бившия шеф на военното разузнаване ген.-лейтенант Флинт. „Той ще избере най-добрите хора за най-добрата позиция. Ако види, че някой министър не си върши работата, ще го смени”, убеден е Каролев. 

Той е готов да се обзаложи, че Доналд Тръмп ще бъде успешен президент и ще бъде преизбран. Според него след 10-15 години първата жена президент на САЩ ще бъде дъщерята на милиардера Иванка.

Венета Кръстева, която като „Мис България Свят” е работила с Тръмп, коментира, че той се е показал като изключителен професионалист: „Той те кара да изкарваш най-доброто от себе си. Дава ти шанс да се разгърнеш, ако нещо не харесва в теб, директно те премахва. Той просто не харесва мързеливи неработещи хора, недостойни за позициите, които заемат”.

epicenter.bg

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистите са хората на Запада

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!