Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доналд Тръмп ще възобнови разследването на атентатите от 11 септември в Ню Йорк

Доналд Тръмп счита, че събитията от 9/11 не са били разследвани адекватно и обеща да изясни какво наистина се е случило, веднага щом встъпи в длъжност през януари, пише yournewswire.com.

Плановете на Доналд Тръмп за първите му  100 дни във  властта кара елитите по целия свят да се мръщят. Но от  всички негови цели главната му  е  повторно разследване на 9/11, което  може да предизвика истинско земетресение под краката на елита.

Тръмп смята, че 9/11 не е разследван както трябва и той планира да стигне до край.

„На първо място, в рамките на разследването на 9/11 има много объркани неща затова то трябва да бъде подновено“, – заяви  Тръмп.

Ще го отнесе и бившият президент Джордж У. Буш.

Има причина защо Буш да не е гласува за Тръмп на изборите – Тръмп обеща да разследва 9/11.

„Как е възможно два самолета да унищожат три сгради за един ден?  Аз не намерих нищо в документа от  585 страници за това, как е била унищожена  сграда номер 7?“ – заяви той  пред своите поддръжници.

Доналд Тръмп също така нанесе удар и по бившия президент Джордж У. Буш. Няма да има прикриване на бивши президенти по времето на Тръмп.

„Световният търговски център  бе разрушен при управлението на Джордж У. Буш,“ – каза той на дебатите. „Това как се нарича –  той ни обезпечаваше безопасността? Това не е безопасност. Това не е безопасност.“

„Защо администрацията по това време не предприе правни действия срещу Саудитска Арабия? Саудитска Арабия не е замесена? Американците заслужават отговори на тези въпроси  и аз  категорично ще поискам да се възобнови разследването, за да не се повтори тази ужасна трагедия  отново.“

Повече от половината   американци не вярват в официалната версия за това, което се е случило   този ден. В момента цари  убеждението, че най-голямата лъжа за това какво се е случило и укриването и скоро могат да бъдат унищожени.

Елитът  направи  всичко възможно  за да унищожи избирателните шансовете на Тръмп и да го превърне в аутсайдер в изборите. Сега самият този елит е на ръба на пропастта.

30ДУМИ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!