Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Арестуваха лидери на „Национална Съпротива“

Във връзка с вчерашното арестуване на Благовест Асенов и Тодор Тотев от „Национална Съпротива“, ние искаме да дадем малко яснота относно това какво точно се е случило.
Ще започнем с кратка предистория. В наши разследвания сме показали, че на Лъвов мост, нелегалните имигранти са изградили мини администрация, която издава статути на бежанци срещу 600 евро. Освен това всеки, който се е разхождал там е видял как те се държат с преминаващите българи по улица Мария Луиза. Но не всеки знае, че местните в този район са подложени на тормоз. За случая специално става въпрос за жената Първолета Радославова, която е била рекетирана съвместно от група имигранти и местен циганин, който им се явявал преводач. Въпросната женица е подавала 8 пъти жалби в 3то и 5то районно, в които е разказала как точно бива заплашвана, три пъти ограбвана, тормозена и рекетирана от въпросните лица, които са едни и същи всеки път. Полицията никога не си е била направила труда да спре този тормоз, а напротив, дори са я заплашили, че ще й повдигнат обвинение за насаждане на ксенофобия! Разбирате ли какво ви казваме? Полицията не стига, че отказва да разследва престъпление, а дори и сплашва жертвите на такова, да си мълчат и да не говорят, защото пак ще пострада!
Г-жа Първолета на няколко пъти ни потърси за помощ, защото заради бездействието на институциите, тя се чувстваше отчаяна. А ние не можехме да подмигнем този зов за помощ просто така. Няколко пъти ходихме на място с надеждата да се срещнем с рекетьорите, но все се разминавахме.

Но вчера имахме късмет и докато бяхме на среща с Първолета, циганинът рекетьор се появи в района и Благовест и Тодор решиха да инсценират тръгването си. След като си тръгнали, циганинът веднага влязъл на работното място на Първолета и започнал да я рекетира за 700 лева. Казал й, че ако не даде тези пари, те няма да я оставят на мира и освен рекета и грабежите, може да се случи и нещо по-лошо с нея. Докато всичко това се случвало, Тодор и Благовест влезли, прекъснали разговора и го хванали, за да го изведат отвън, понеже там имало полицейска патрулка и по този начин да го предадат. След като го предали на полицията, те обяснили цялата ситуация и заедно с Първолета, изявили желание да свидетелстват срещу престъпника — рекетьор и да пуснат поредната жалба. Но тогава вместо полицията да си свърши работата, те задържали за 24 часа Благовест и Тодор и пуснали рекетьора да си върви. Видно от разказа на нашите момчета, те са били разпознати от полицията и понеже са неудобни, защото през седмица организират протести на Лъвов мост срещу нелегалните имигранти, били наречени псевдопатриоти. По този начин полицията е дала ясна заявка, че в този район никой няма право да пречи на имигрантите да извършват своята криминална дейност.
Благодарение на бързите ни действия, отзоваването на няколко журналиста, адвокатските услуги и множеството българи дошли пред 3то районно и шумът, който всички ние вдигнахме чрез социалните мрежи, полицията едва тази сутрин освободи Благовест Асенов и Тодор Тотев.
За нас този случай е реален пример на полицейски абсурдни действия с една-единствена цел – прикриване на имигрантската престъпност и затваряне на политически неудобните.
Връзка с нас:
0877201997 – Благовест Асенов

http://bultimes.com/arestuvaha-lideri-na-natsionalna-saprotiva/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!