Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георги Марков: Тръмп е спасението на Европа от ислямизацията и платените Майдани

Неолибералният балон ще се спука и във Франция, Австрия, Германия

Политиката на Демократическата партия и на фамилия Клинтън изцяло беше под опеката на Джордж Сорос - срещу националните суверенитети на европейските страни, срещу тяхната култура, традиции и християнски характер.

- Г-н Марков, как реагирахте на победата на Доналд Тръмп на президентските избори?

- Виках от радост, все едно „Левски” е победил ЦСКА със седем на един!

- Защо?

- Защото считам, че политиката на Демократическата партия и специално на фамилия Клинтън изцяло беше под опеката на Дьорд Шорош, както е унгарското име на Джордж Сорос. Тази политика беше изключително вредна за Европа. Господин Сорос открито лансираше план от шест точки за заселване на милион ислямисти и терористи в Европа, на които ние, европейците, сме длъжни да плащаме по 15 000 евро годишно. Той водеше открита политика срещу националните суверенитети на европейските страни, срещу тяхната национална идентичност, култура и традиции и особено срещу техния християнски характер.

Преливал съм от възмущение от г-н и г-жа Клинтън, които си позволяваха открито да се месят във вътрешните работи на суверенна страна, каквато и Унгария. Те си позволяваха да учат на демокрация демократа Виктор Орбан, спечелил симпатиите на своя народ два пъти с по 2/3 от гласовете на гражданите. Човек с много по-ярка политическа биография и от мъжа, и от жената Клинтън. Нещо повече – опитаха се да му спретнат Майдан с 30-ина хиляди души пред Националната опера в Будапеща чрез платени организации. И само това, че близо един милион унгарци излязоха с факли и надпис „Обичам Орбан, защото обичам Унгария” секна техния неолиберален пуч. Именно Сорос е човекът, който изроди гражданското общество в платени протестни организации и думата „гражданско общество” отдавна е загубила смисъл.

Шапка свалям на Орбан затова, че още през май публично заяви, че спасението на Европа ще бъде победата на Тръмп. Защото това ще спре мигрантския поток и износа на „демокрации” в други страни, както комунистите изнасяха революции по времето на комунизма. Износът на демокрации в Близкия Изток донесе на Европа внос на ислямизация. Шапка свалям и на Доналд Тръмп, че публично призна за грешка бомбардирането на Република Сръбска преди години, счупването на моста във Войводина и въобще неудачната намеса на Америка на Балканите. Това доведе до създаването на изкуствената държава Косово, която е чудесен претекст за промяната на статута на Крим, а след време – и на Трансилвания, Каталуния и на други общности.

- Един от първите коментари след новината за победата на Тръмп бе, че Орбан ще ликува от постигнатото. Така ли е?


 - Да, Орбан е в Лондон по покана на английската министър-председателка, но Орбан още преди месеци каза, че ще бъде много щастлив от победа на Тръмп. Че Унгария е малка страна и ще бъде много претенциозно да взима отношение кой ще бъде американския президент – това е суверенно право на американския народ. Но че Америка е велика държава и за Европа не е все едно каква политика води тя.
 
- Каква очаквате да е политиката спрямо Европа?

- Срещу мигрантския поток, ислямизацията на Европа, срещу нарушаване на суверенитета на европейските страни и износа на демокрация. И срещу този неолиберален галвоч, който заля Европа. Това е само началото на голямото спукване на неолибералния балон. Предстои подобно спукване на президентските избори във Франция, Австрия и на парламентарните избори в Холандия и Германия.

- Преди 1989-а се знаеше, че когато кихне Москва, София хваща грип. Сега как ще се отрази тук промяната във Вашингтон?

- Няма да се отрази. Ние бързо се приспособяваме. По времето на СССР включихме в конституцията си дружбата със Съветския съюз като конституционен принцип. Единствени в Европа! По подобие на Съветския съюз бяхме и единствените в Европа, които не празнувахме Коледа и Великден. Всички фамилии, които ни забраняваха тогава Коледа и Великден, днес са първи американофили. Те бяха за Клинтън, сега бързо ще станат за Тръмп. За тях е все едно кой ще е големият началник.

epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!