Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Без да иска, властта се изпусна колко са циганите - 1,8 милиона...

В опит да защити източването на държавни пари за ромски стипендии, вицепремиерът Кунева без да иска издаде една от най-строго пазените държавни тайни - колко са циганите у нас. Кунева обяви, че през 2020 г. те ще представляват 1/4 от работната сила. Но работната сила е 4 милиона души, следователно циганите следва да са 1 милион. Извън работната сила има деца и възрастни. Ако приложим общото съотношение сред населението (7,5:4), то ще излезе, че общият брой на ромския етнос е 1,87 милиона души.

Това циганизиране на държава отдавна е видимо. Периодично някой учен излиза и съобщава отделни шокиращи факти, но бързо му затварят устата. От години се знае например, че сред новородените на 3 бебета, само 1 е българче. Цели региони са с подменен състав. Например възрожденският български град Котел е изцяло циганизиран вече.

Скоро предстои същото и с друга възрожденска перла - Елена. Изобщо не говорим за гетата в големите градове, в които никой не знае колко хора живеят.

С днешното си изказване, Кунева по същество обяви края на българската държавност. Циганите не са държаво-творен народ, те не могат да имат собствена държава. Станат ли прекалено много, просто разрушават текущата си държава, и отиват някъде другаде. Нашата територия ще бъде окупирана от някой по-силен.

ГН, gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!