Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Трябва да спрем съветизацията на Европа

Унгарският премиер Виктор Орбан призова за спасяването на Европа чрез националните държави и християнските традиции, предава БГНЕС.

Унгария иска да спре "съветизацията на Европа" и да защити границите си от масовата миграция, каза още Виктор Орбан по време на празненствата посветени на годишнината от антикомунистическия бунт в страната от 1956 година. "Ние искаме да се съхраним като европейска нация, а не просто като една националност в рамките на Европа", каза още унгарският министър-председател. 

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Според него "не може да има свободна Европа без национални държави и хилядолетната християнска мъдрост". "Хората, които обичат свободата са длъжни да спасят Брюксел от съветизацията му, както и от хората, които искат да ни кажат с кого да живеем в родината си", подчерта Орбан, чиято реч бе прекъсната на няколко пъти от възгласите на опозиционни демонстранти.

epicenter.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!