Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мигранти превърнаха в сметище български град (ВИДЕО)

Положението е отвратително, не се живее така, сигнализират жителите на Харманли

Красивият български град Харманли буквално е превърнат в кенеф от хилядите мигранти, които живеят в Бежанския център от открит тип. Местните хора недоволстват, защото не могат да сварят с почистването. Бежанците цапат навсякъде, дори и на детските площадки, твърдят жителите на Харманли. Над 5 хил. афганистанци, пакистанци, сирийци, кюрди всеки ден излизат по улиците на Града на Белоногата. Изхвърлят биологичните си излишъци се където им попадне, пияни мъже нападат местните момичета, жени със забрадки са окупирали детските площадки, а за традиционното местно население, обитаващо града от няколко поколение остава само едно - да се заключва здраво и седи по домовете си.

Над 1000-те командировани полицаи и жандармеристи едва успяват да удържат реда в града, а за капак от няколко седмици всички говорят, че в бежанския център е пламнала краста, но иституциите отричат и признават само за единични случаи.

Светлана Николова, собственик на сайтаharmanbg.com, e заснела уникално видео, което най-точно пресъздава моментната ситуация в южното градче. 

Ето какво написа тя за видеото си:

Детската площадка на Градската градина на Харманли, 22 октомври, 2016 г. Мигрантките дойдоха през тревните площи, с цигарите, а жената с бялата забрадка тръскаше пепелта директно върху площадката. Тази на люлката се казва Куче, на около 30 г. и е от Афганистан (не се шегувам, така се казва).

От няколко дни е в РПЦ Харманли. Когато видя, че я снимам, тя стана от люлката,. за да се обърне с гръб и да продължи да се люшка. Видеото няма нужда от коментар, то е достатъчно красноречиво.

Това е Градът на Белоногата. Славейков сигурно се върти в гроба.

blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!