Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Меркел излъга бизнеса! Турция препраща в ЕС само болни и неквалифицирани мигранти!

Ангела Меркел остави бизнесът излъган!

Турция препраща в ЕС само болни и неквалифицирани мигранти! Според публикация в германското списание "Spiegel", цитирано от Tagesschau: „Vorwürfe gegen Flüchtlingspolitik der Türkei. Nur Kranke und schlecht Qualifizierte in die EU?“ Става ясно, че от Турция се препращат само болни стари и неквалифицирани мигранти ! "

Става ясно, че от Турция се препращат само болни стари и неквалифицирани мигранти !

Тази подмяна за която бленуваше Ангела Меркел на свежа работна ръка не се случва, а истинските, квалифицирани Лекари и инженери, образованите и интелигентните сирийски бежанци къде са те питат в Германия?

Истината е, че тези хора преди да поемат към Европа са минали през пазара на трудът докато чакат да им изготвят документи и кадърните и способните се уреждат в Турция с хубава, добре платена работа и настаняват се в хубави квартали и се заселват там!

Естествено турските служби следят те да не напуснат страната и има контрол, но само за тях!

Докато неквалифицираната работна ръка, младите, неуките и тези с престъпно мислене потеглят към Европейският съюз да ги храни Европа!

Ние ще добавим, че Турция изпраща мързеливите, тези който искат да паразитират социалната система на целият Европейски съюз! Ето защо и си задават такива въпроси днес в Германия ! Оплаквания имало от Люксембург, Германия (Ole Schröder от CDU) и Нидерландия. Ще има още оплаквания, защото тази подмяна за която бленуваше Ангела Меркел сега я прави Ердоган!

Ние се чудим какви ли мигранти ще ни изпрати Германия?

Чудим се и какви ще останат в страната? 

vestnikzora.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!