Следвайте "Буднаера" в Телеграм

700 хиляди бежанци ни готви ЕС... патриотични ченгета изнесоха класифицирана информация от службите...

700 хиляди бежанци са определени като квота за България, плъзна слух от службите.

Шокиращата цифра идва от патриотично настроени служители на ДАНС, които са рискували работата си, за да изнесат класифицирана информация за плановете на правителството и Брюксел.

Според замисъла, повече бежанци няма да се допускат в Западна Европа, а те ще се задържат по границите. Границите сме ние, Италия и Гърция. В същото време обаче, притокът не спира, и се очаква следващата година отново около 2 милиона души да пристигнат в Европа и този процес няма как да бъде спрян. След като няма да ги пускат на запад, значи остават тук. Така 700 хиляди се оказва най-скромната възможна цифра за бежанския лагер "България". Това е само ако трите гранични страни поемат приблизително по равно тежестта. Реално обаче гърци и италианци са много по-остри в защитата на интересите си, така че равното разпределение никак не е сигурно.

Все пак, за да прокарат решението, от Европейската комисия са се спрели на най-ниската възможна цифра, и я обосновават с това, че 10% от населението не е опасно по размер за заселване.

В момента дневно само през нашата граница влизат между 700 и 1000 души. Статистиките за заловени на сръбката граница драстично се различават от лъжите на нашето правителство. Преградната стена продължава да стои недостроена, и който не е поискал, той не е минал. Очевидно Бойко Борисов иска да ни постави пред свършен факт, в името на външните сили, които го крепят на поста му.

gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!