Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иракски министър: Древните шумери са летели в Космоса

Останки от древен зикурат край Ур в Ирак

На илюстрацията: Останки от древен зикурат край Ур в Ирак

Изненадващо странно изявление е направил министърът на транспорта на Ирак Казим Финджан по време на свое посещение в провинцията Ди-Кар в южната част на страната. Той е озадачил събралите се на пресконференция журналисти заявявайки, че представители на древният народ – шумерите, са летели в Космоса, предава NEWSru Israel.

Според него първите в човешката история аерогари са били построени не в през миналия ХХ век, а далеч по-рано от древните шумери преди около 7000 години. Те били разположени край градовете Ур и Ериду, уверен е Финджан. Летищата се използвали и за полети в Космоса, като са достигали до планетата Плутон според министъра.

Думите на висшия държавен служител смутили специалистите по древна история на Близкия изток. Още повече на въпросната пресконференция на Финджан никой не е възразил – журналистите не посмели да противоречат на министъра.

Това не е единственият високопоставен служител, който застъпва подобни тези. Бившият държавен глава на република Калмикия Илюмжинов, който неведнъж е идвал и при нашата Ванга, без страх от подигравки през 2010 г. заявил, че знае за съществуването на НЛО и извънземните. Казал това в едно от най-гледаните предавания по руския Първи канал. В ефир пред цялата страна той заявил, че дори му е била дадена възможност да полети на НЛО.

Разбира се, не Илюмжинов е управлявал НЛО-то, бил е похитен от извънземни. По-точно – не е бил отвлечен, а му предложили да се поразходи из Галактиката. Той приел и по време на полета общувал с извънземните.

Това се случило на 18 септември 1997 г., а мястото на излитането било край Москва.

snaiper-bg.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!