Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мюсюлмани зоват белите жени да раждат само от тях, за да може да се ислямириза Европа

Мюсюлмани зоват белите жени да раждат само от тях, за да може да се ислямириза Европа

„Курви“, „робини“, „обект на насилие“… така са рекламирани европейските жени в мюсюлманските сайтове, разкрива немски сайт.

На ужасяващи снимки се виждат голи бели жени, със завързани ръце и крака, с маски на очите, в горния ляв ъгъл пише „Мигранти, добре дошли в Германия“, а долу на снимките има немския флаг с полумесец по средата. На още по-дръзки фотоси се виждат бели, млади момичета, с верига на гушата, които чистят под с метла, а текстът гласи „чисти дома на мюсюлманския си господар, бяло прасе. Ти не си човек, ти си робиня.“

Оказва се, че има вече десетки сайтове, в които европейски жени са снимани в унизителни ситуации, а около тях има надписи от рода „мюсюлмански господар“, „европейките са наши“ и други пропагандни лозунги.

Някои надписи стигат по-далече като казват, че „ислямът ще завладее света, само ако Европа падне“. В различни текстове се казва, че европейските мъже трябва правят по-малко деца за сметка на мюсюлманите. Трябва да се раждат повече мюсюлманчета, да се създаде нова раса, нов континент- Еврабия, се казва в някои призиви.

Германските жени от години са обиждани и тормозени от друговерците. Множеството инциденти, които се случиха в Германия са показателни, че случващото се не е просто заплаха, а реална цел.

nbox.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!