Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нови милион бежанци подкарват САЩ към Европа

Поне 1 милион нови бежанци, голяма част от които - ислямисти, тръгват към Европа. Причина е започналата американска офанзива срещу иракския град Мосул. Самите американци не отричат, че поне 1 милион души ще напуснат града, и дори са ангажирали ООН да им осигурява лагери. Ясно е обаче, че тези лагери са пълна бутафория, и въпросните хора ще бъдат подкарани към Европа. Поне това се случваше години наред до сега. Вероятно това е причината всъщност ООН да обяви, че има готови лагери едва за 60 хиляди души. Очевидно знаят, че повече няма да им трябват. А къде ще идат останалите до 1 милион, не е ясно... Всъщност, съвсем ясно е.

Американските генерали вече обявиха, че битката за Мосул ще е "дълга и тежка". Т.е. няма да се следва руско-сирийският подход да се постигат бързи победи и след това територията да се омиротворява, и бежанците да са по-малко. То за самата война с ИДИЛ, американците бяха обявили, че ще трае с "десетилетия", преди да се намеси Русия и десетилетията да станат седмици.

САЩ и съюзниците им имат 60 хиляди жива сила, десетки самолети и стотици танкове и артилерия. Срещу тях в Мосул са останали (по собствени американски данни) не повече от няколко хиляди джихадисти. Т.е. градът може да се превземе буквално за дни. Обстоятелството, че ще воюват за него с месеци, предполага, че искат да тормозят цивилното население, та да го превърнат в бежанци.

Миналага година само в Германия нахлуха 1 милион бежанци. Макар да са по-малко от година там, те вече оказаха влияние на раждаемостта. Тя отбеляза рекорд от 34 години насам. Естествено, не са се родили повече местни арийци. Бежанците се плодят и 1 милион от тях вдигат раждаемостта повече, отколкото на теория трябва да направят 80 милиона германци. Скоро от Мосул иде нова демографска инжекция...

ГН, gudelnews.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!