Tyxo.bg counter

Немски пророк предсказва изчезне на ислямската религия

монахът Магнус

Немски пророк предсказва с невероятна точност събития, монахът Магнус предрича откриването на Америка

Монахът Магнус е немски пророк живял през 12 век. Неговите предсказания се случват в човешката история много след неговата смърт. С голяма точност светия човек познава епохални събития.Немси пророк Магнус

Магнус в труда си „Оракъм” пише, че ще настъпи откритие на нов континент зад Стълбовете на Херакъл. Монахът твърди, че тази нова държава ще властва над света и то с помощта на християнството. Немският пророк е познал много преди смъртта си откриването на Америка.

Оракулът предсказва и господството на Германия. Което се случва 700 години след неговата смърт. Магнус познава, че ще се появи господар, който ще иска да завладее целия свят. Визирайки Третия райх в лицето на Адолф Хитлер.

Немският пророк има и предсказания, които тепърва ще се случат. Той твърди в трудовете си, че през 2080 г от лицето на Земята ще изчезне ислямската религия. Светът ще бъде разделен от три супер сили. А споровете, които възникнат между тях ще бъдат решавани единствено с Божи наместник.

Магнус твърди, че през 2280 година на Земята ще слязат ангели. Както в библейските времена. Тогава човечеството ще живее в мир. Няма да има никакви природни бедствия, войни и хорски страдания.

През 2100 година Магнус предсказва гибелта на Ню Йорк, най-големият град на Щатите. Самите учени от сега признават, че предсказанието е твърде вероятно. Според специалисти в Принстънския университет и членове на Океанографското американско дружество глобалното затопляне и повишаването на нивото на водите в световния океан Ню Йорк може да изчезне, предават от електронната агенция pik.bg. /razkritia.com 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни