Tyxo.bg counter

Йосиф Сърчаджиев: Нацията е разбита, населението е отровено, простащината е навсякъде

Йосиф Сърчаджиев

”Въпреки изминалите 131 години, голяма промяна няма. Всичко е, както си беше едно време- борба на духове и някак си се разби нацията. По време на войните се обединява нацията и след тях пак се разбива. Това е причината да се мъчим толкова много в държавата”, смята актьорът Йосиф Сърчаджиев.

По думите му пред Bulgaria ON AIR държавата се отравя и населението е отровено.

Според него на политическата сцена дяволът работи много добре.

"Властта е болест на човека и егото. Това е нещо, което много малко хора успяват да бъдат политици от високо ниво и да няма отрова у тях", каза той и допълни, че театърът в политиката не може да бъде определен, защото в него има и драма и комедия.

По думите му хората свикват с маските и когато те паднат потръпват от ужас към себе си.

Сърчаджиев каза, че е стигнал желаният етап от живота си.

"Не мога да кажа, че имам мечта. Мечтата е за по- млади хора. Мечтата ми е да поддържам това ниво, което съм сега и не искам да падам под него", заключи актьорът Йосиф Сърчаджиев.

Сърчаджиев сподели, че след инсулта е станал по-добър човек.

"Това е една любовна история. То е бягство от личния живот и от него идва нещо детско. Благодарение на това аз започнах да работя по друг начин с хората. Имам нова роля, по- добра", посочи актьорът.

За славата той е категоричен, че тя е гадна, но човек се отпуска и се радва на нейните криле.

"Идваха моменти, когато се превръщах в роб на себе си. Роб на тия, които идват около мен и ме галят. Галенето е опасно нещо, особено за нашата работа. Ние се самоунищожаваме", заяви Сърчаджиев.

Той споделя, че е научил много неща от улицата, но и подчерта, че някои неща са му ген и по кръв.

"Учители са и лошите неща, които сме правили", допълни актьорът. Той уточни, че му е мъчно от простотията, от страха, когато става доминанта в живота, защото човек губи умението да дава ръка на оня горе.

"Това, което много ме мъчи е простащината, която е навсякъде в нашия живот", категоричен е Сърчаджиев.

Той каза още, че онова, което го е спасило от красивото оттатък са близките, лекарите и неговият инат, но въпреки това никога не е успял да си прости грешките, дори на инат.

"Смирението идва само, когато работя. Идват ми неочаквани мисли и аромат и се смирявам. Но когато не работя идва едно зло у мен. Най- много дяволи има в душата ми", аткровен бе актьорът.

epicenter.bg 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни