Tyxo.bg counter

Радар показа, че под Сфинкса се намира 12-етажна сграда (видео)

По време на изследванията в един от тунелите под Сфинкса, учените попаднали пелена от светлина, която се оказала защитно поле, което не пропуска никого. Близо до него на човек му става лошо, започва да повръща, а ако продължи да упорства, започва да чувства, че сякаш умира – и си тръгва.

След като не успяват да преминат през това защитно поле, египетските учени насочват радар в областта зад него. Приборите показват наличието на 12-етажна сграда, потъваща дълбоко в земята. След като решили да не изкушават съдбата, египтолозите канят чуждестранни експерти. Които по някакъв начин успяват да деактивират защитното поле и да влязат в тунела.

Сградата се оказва вертикален тунел, който ги завел в покрайнините на огромен подземен град. Цялото пътуване е заснето с камера и след това е показано на частна прожекция в Австралия. Филмът разказва историята на подземния град, създаден преди повече от 15 000 години.

Гигантските структури са разположени в район, съизмерим с долината на Нил – 10.4 на 13 километра. В града има огромни храмове, езера с диаметър 1 километър и много други чудеса.

Видеото е на руски:

nepoznato.energetika-bg.com

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни