Tyxo.bg counter

Проф. Мермерски: Това е най-ударната диета за отслабване!

Мермерски гарантира страхотен ефект от тази диета!

Диетологът препоръчва приетата храна да е има по-малкто калории, от тези, които се изразходват от организма. С тази диета той твърди, че не само се свалят ударно килограми, но и се пречиства организма от вредните шлаки.

С този интензивен хранителен режим се свалят няколко излишни тлъстинки около корема, бедрата и ханша. С нея се смъкват между шест и десет килограма само за двадесетина дни.

Ето какво препоръчва да се прави проф. Мермерски. Сутринта на първия ден от диетата диетолога съветва да се консумира салата от пет-шест настъргани моркова, може и зеле. Към нея е добре да се прибавят две лъжици зехтин и изцеден лимонов сок от един лимон.

Това количество се изконсумира на четири приема, като се стреми да бъде свършено до обяд. Така се свива стомаха и човек не може да почувства глад. Обядът се състои от абсолютно същите хранителни продукти.

Но към това количество се прибавят и две-три ябълки в добавка. Те обаче трябва да се консумират или преди основното хапване или след това, но задължително не трябва да се смесват с останалата храна.

Обядът обаче трябва да е в рамките между тринадесет и петнадесет часа. Вечерята да става в периода от петнадесет до двадесет часа включително. Тя се състои от салата от един средно голям домат, една краставица, пресен лук, две супени лъжици зехтин и малко сол.

Менюто на втория ден се състои от една купичка кисело мляко с масленост 2%, в добавка една чаена лъжичка канела, една супена лъжица пектин, супена лъжица мед и 30 капки прополисна тинктура.

Това се смесва добре и се приема всеки час по две супени лъжици от нея. Това е храната за целия ден. Но на всеки три часа се приема една трета от средно голяма ябълка.

Третият ден се хапва само зеленчукова супа. Тя съдържа в себе си картофи, лук, моркови и олио. Приема се пет пъти на ден.

На четвъртият ден се повтаря абсолютно същата диета.Новото е едно твърдо сварено яйце.

Професор Мермерски е категоричен, че без физическо движение не може. За това той препоръчва да се правят крачки. Според китайците е наложително човек на ден да измине 8888 крачки, а за японците този брой е задължително 11 000.

Но колкото повече, толкова е по-добре за организма и за цялото състояние на човека, категоричен е ученият.

razkritia.com 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни