Tyxo.bg counter

Шокиращо изявление на Индия: HAARP е „истинската причина за глобалното затопляне“

Индийското правителство обяви, че секретната програма на САЩ – HAARP, е отговорна за глобалното затопляне.

Според министъра на околната среда Анил Мадхав Дейв, правителството на САЩ е в състояние да се съсредоточава електромагнитни лъчи с помощта на оръжие, наречено „Програма за изследване на полярнитe сияния с високочестотно въздействия» (HAARP) по цялата Земя, с което намалява добивите на основните култури – пшеница и царевица в Индия.

“HAARP поразява горните слоеве на атмосферата с фокусирани и управляеми електромагнитни лъчи“, – каза министърът в своето изявление.

Според Indiatimes.com:

“HAARP е усъвършенстван модел на свръхмощен йоносферен нагревател, който е в състояние да нагреява земната атмосфера и да предизвиква ефект на глобално затопляне,“ – каза той.

Дейв даде отговор и на въпроса, че правителството е наясно с HAARP, способно да осъществява разрушително въздействие върху световния климат, включително Индия, и да дестабилизира земеделски и екологични системи.

Според него, проучването, проведено от Индийския съвет за изследвания в селското стопанство, прогнозира, че изменението на климата ще има отрицателно въздействие по отношение на намаляване на добива на основни култури като пшеница, царевица, горчица, картофи и сорго.

Отчитайки отрицателните последици от изменението на климата, министърът заяви, че правителството стартира Национален план за действие по изменение на климата (NAPCC) през юни 2008 г. за решаване на въпросите, свързани с изменението на климата.

NAPCC включва осем мисии в областта на слънчевата енергия, подобряване на енергийната ефективност, околната среда, водата, поддръжка на хималайските екосистеми, горското и селското стопанства и стратегически знания за изменението на климата.

Дейв каза, че в 32 щата е изготвен Национален план за действие по изменение на климата (SAPCC).

http://economictimes.indiatimes.com/news/defence/us-developed-weapon-system-may-cause-global-warming-government/articleshow/53268090.cms

http://nepoznato.energetika-bg.com/2016/07/shokirashto-izyavlenie-na-indiya-haarp-e-istinskata-prichina-za-globalnoto-zatoplyane/ 

Потвърдено: HAARP е създавала плазмени кръгове, загрявайки атмосферата с радиовълни (видео)

ООН: Очакват ни ужасни последици от глобалното затопляне

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни