Tyxo.bg counter

Разсекретно: Компютрите и телевизорите управляват нервната ни система!

Поне от 15 години съществуват технологии за манипулиране на човешката нервна система чрез телевизора и компютъра.

Мониторът на вашия компютър и телевизорът манипулират вашата нервна система поне от 15 години, а потвърждение на тази информация дава патентното бюро на САЩ, пише yournewswire.com

В патента от САЩ под номер 6506148 „Манипулация на нервната система с помощта на електромагнитни полета от мониторите,“ се казва:

„Физиологичните ефекти се наблюдават при хората в отговор на дразнене на кожата със слаби електромагнитни полета, които пулсират с определена честота, около половин GHz или 2.4 Hz, например, за възбуждане на сензорен резонанс.

Много компютърни монитори и телевизори, когато предават пулсиращи изображения, излъчват импулсни електромагнитни полета с амплитуда, достатъчна да предизвиква известни възбуждания.

Ето защо е възможно да се манипулира нервната система, като се транслират импулсни изображения на близкия компютърен монитор или телевизор. За последните, пулсиращите изображения трябва да бъдат включени в програмния материал, те могат да бъдат наложени чрез модулиране на видеото, или като радио или видео сигнал.

Изображението, което се появява на монитора на компютъра, може да стане ефективно в импулсен режим с елементарна компютърна програма.

Импулсните електромагнитни полета на някои монитори са способни да възбуждат сензорни резонанси у съседните субекти, и те могат да се формират по такъв начин, че изображенията да действат в импулсен режим на подсъзнателно ниво. “

Тази информация има зловещи последици за всички нас, тъй като нервната система контролира всичко, което правим – от дишането до храносмилането, както и паметта и интелекта.

Източник: http://yournewswire.com/us-patent-nervous-system-manipulation-via-personal-computers/

nepoznato.energetika-bg.com

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни