ЦРУ и китайското разузнаване действали заедно срещу Русия

„Като част от програмите, осъществявани от няколко президентски администрации [на САЩ] подред и насочени към отслабване на Съветския съюз, се е осъществявало тайно сътрудничество между ЦРУ и Китай.

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Китай се присъединява след като осъзнава, че марксистко-ленинският икономически модел на Москва е обречен“- тази информация репортер на The Washington Times е научил от наскоро издадената книга на бившия сътрудник на Пентагона Майкъл Пилсбъри, която се казва „Столетният маратон“ („The Hundred Year Marathon“).

Сътрудничеството, за което се говори в книгата се отнася за периода от 70-те години на миналия век. Пилсбъри е работил в президентството на Роналд Рейгън като помощник на заместник -държавния секретар на отбраната по политическо планиране и следователно е бил наясно с тайните контакти с Китай.

Конкретни примери за подобно сътрудничество са насочената към СССР програма за електронен шпионаж с кодово име Каштан („Кестен“) и доставката на китайски оръжия за бунтовниците в Афганистан и Ангола.

„Според книгата, Китай е помагал на афганистанските бунтовници да правят нападения на територията на Съветския съюз – докато юристите на ЦРУ не спират тези атаки като прекалено провокационни“ – се казва в статията.

Книгата на Пилсбъри вероятно ще постави Китай в неудобно положение, пише Херц, тъй като страната редовно обвинява ЦРУ във враждебни действия – например, в подкрепа на Далай Лама и организирането на демонстрации в Хонг Конг.

В същото време най-много Пекин трябва да се разстрои от публикуването на данни, че от 1982 г. участва в програмата на ЦРУ за въоръжаване на бунтовници в Камбоджа, които са воювали с Виетнам.

„Китайците не само ни продаваха оръжия за прехвърляне на бунтовниците, но и съветваха как да се провеждат тези негласни операции“ – казва Пилсбъри.

„Дали тайното сътрудничеството продължава и сега, в книгата не пише“ – отбелязва Херц.

Източник: The Washington Times /nepoznato.energetika-bg.com/

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Отровните корени на комунизмаЧервената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)

ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...