Tyxo.bg counter

Подновете увредените клетки със здрави и подмладете тялото си с този хитов руски метод

морска сол

Бързото подмладяване на клетките може да постигнете чрез стимулиране на отделянето на стомашен сок. Това e наистина прост метод, който препоръчват руските лекари и помага на организма да замени старите и повредени клетки с нови. Става дума за клетки, които са повредени от нитрати, канцерогенни вещества, свободни радикали, тежки метали, радионуклиди и различни други токсини, а също така е ефективен метод и за премахване на раковите клетки и други причинители на заболявания в организма.За допълнителна стимулация на отделянето на собствен стомашна сок практикувайте следното: 

Половин час след хранене поставете на езика около 1 грам сол. Изчакайте няколко минути, докато солта се разтопи. През деня можете да повтаряте тази процедура от един до десет пъти. Как и защо действа този метод?

От малкото количество сол започва рефлекс за обилно отделяне на стомашен сок, който съдържа всички необходими съставки за елиминиране на вредните клетки.

Бързото подмладяване на клетките може да постигнете и ако в добавка използвате билки, които стимулират отделянето на стомашен сок, като зелето, дивата коприва, детелината, морски водорасли, черен пипер, горчицата, канела и мента.
Източник: За жената/blitz.bg 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни