Tyxo.bg counter

Летяща чиния бе открита на старинна френска монета

Летяща чиния на старинна френска монета

В тази епоха на напреднали технологии, неидентифицираните летящи обекти, които се появяват в небето тук и там, често биват запечатвани на снимки и видеоклипове. Може да се помисли, че сега хиляди извънземните кораби прелитат над нашата планета. А това означава ли, че хората преди не са виждали летящи чинии?
Сега има доказателства, че летящите чинии са познати на хората отдавна и са наблюдавани преди много векове.

Европейски уфолози са открили старинна френска монета, сечена през петдесетте и осемдесетте години на седемнадесети век. От едната страна на металния продукт е изобразен голям дискообразен НЛО, висящ над земята. Неидентифицираният обект не може да бъде объркан с нищо друго, затова изследователите са единодушни, че преди три и половина века французите, са изобразили на монетата летяща чиния.

От другата страна е показан облака, от който вали дъжд върху някакво растение. Уфолози предполагат, че французите може да са свързвали дейността на неидентифицираните летящи обекти с валежи. В допълнение, на монетата има латинската фраза «Opportunus adest», което може да се преведе като „Тук и в точното време.“ Дали това се отнася към извънземните, специалистите не могат да кажат.

Нумизматите, от които са потърсили помощ уфолозите казват, че тези монети французите са използвали в хазартни игри като заместители на истински пари. В днешно време в тази роля, както е известно, се използват чипове, произведени от полимери.

nepoznato.energetika-bg.com 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни