Tyxo.bg counter

Станислава Цалова: Цял живот съм спазвала диети, но с този „бъркоч“ вече нищо не ми се лепи! (рецептата й)

Станислава Цалова

Станислава Цалова сподели своята тайна за отслабване, която няма нищо общо с изнурителните диети!

Синоптичката на Би Ти Ви Станислава Цалова изглежда винаги добре и в завидна форма. Тя се справи с отслабването моментално дори след като забременя и роди първото си дете.

Който си мисли обаче, че фигурата й се дължи само на добри гени, тя ще го разочарова. Защото се оказа, че Цалова поддържа тялото си със спазване на строги диети през половината от живота си, а сега разчита на чудна рецепта за пречистване на организма и горене на мазнини, която научила от своя близка приятелка лекар.

Отслабването за Станислава Цалова винаги е било проблем и жестоки лишения, докато не опитала да приема всеки ден тези две доказано полезни смеси.

Първата съдържа сок от два лимона и грейпфрут, които заедно с връзка смлян пресен магданоз, се смесват в един литър преварена или изворна вода. Всичко се разбърква добре, за да се получи единна субстанция и се пие три пъти за деня като първото консумиране е сутрин още след ставане от сън.

Преди да се изпие чаша от въпросната смес за отслабване, се пие само чаша топла вода, споделя синоптичката. Тя е изключително доволна от създадения си от вече няколко месеца навик, тъй като забелязала, че каквото и да хапне после през деня, дори и да е по-калорично, нищо не й се лепи.

Освен, че пие от тази здравословна напитка три пъти дневно, Станислава Цалова си взима и една малка лъжичка преди хранене от приготвена смес от куркума и черен пипер – или, както тя я нарича „бъркоч“. Това обаче е страшно полезно не само за отслабване, но и за лечението на редица болести, заради доказано полезните свойства на куркумата.

„Няма строго определено съотношение между куркумата и черния пипер, правя ги на око. Но знам със сигурност, че пиперът е задължителен, защото отключва полезните свойства на куркумата до цели 200 пъти“, обяснява Цалова на своите колежки в медията.

Комбинацията от куркума и черен пипер може да се направи в суров вид, или да мине през огън като се разбърка на котлона с малко вода, до получаване на хомогенна смес.

doctorbg.net 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни