Китай: 10 000 държавни служители разстреляни за корупция за последните 16 години

Антикорупционната политика, провеждана от ръководството на Китай в продължение на няколко години е привлякла вниманието на целия свят. Тези дни  в Китай  бяха публикуваните цифри от които е видно, че китайското правителство е  екзекутирало  за корупция около 10 000 служители, а други 120 000 са получили присъди за 10-20 години затвор  от 2000г насам.

Като най-пресен пример е разстрела на заместник кмета на Пекин Лю Чжихуа. Той е  бил седем години ръководител на управлението на китайската  “Силиконовата долина”  в северозападнато  предградие на Пекинския университет, като през този период е успял да се облагодетелства за милиарди долари.

През последните 30 години са назначени близо един милион служители за борба с корупцията, като публичните екзекуции имат за цел да покажат, че корупцията е един от най-големите пороци на китайското общество.

bg.checkonline4you.com 

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...