Tyxo.bg counter

Гарантирано лечение на разширените вени! Вижте тази руска рецепта!

лечение на разширените вени

Много лесно можете да излекувате разширените вени с помощта на зелен домат

Има десетки рецепти за лечение на разширени вени, но не всяка от тях в действителност е достатъчно ефикасна. Ако страдате от този проблем, един от най-лесните варианти е да използвате чудодейните зелени домати за лечение.

Предлагаме на вниманието ви тази лечебна рецепта от руската народна медицина:

Измийте няколко зелени домата и ги нарежете на средно дебели филии. Ако доматите са градински, още по-добре! Подредете ги върху разширените вени и ги фиксирайте с бинт.

Доматите трябва да останат върху болезнените участъци до момента, в който усетите изтръпване на кожата. Точното време при всеки човек е различно. Ако обаче усетите парене на кожата, махнете доматите, измийте се със студена вода – вероятно това лечение не е подходящо за вашето състояние.

Процедурата се повтаря по 5 пъти на ден и дава резултат още след първите дни. След около 14 дни венозните възли ще започнат да избледняват, а болката и възлите във вените – ще изчезнат.

Как лекува доматът?

Освен че има теории, според които редовната консумация на домати предотвратява появата на ракови заболявания и други здравословни проблеми, вкусният зеленчук съдържа и вещество, което действа като аспирина. Въпросната киселина се смята за антикоагулант и доказано разрежда кръвта.

lekuva.net 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни