Tyxo.bg counter

Уникално мазило за премахване на белези! (заличава ги напълно за 2 седмици – рецептата)


doctorbg.net

Това е най-мощното мазило за премахване на белези по тялото и лицето!

Белезите по тялото и лицето могат да сринат самочувствието ни и да направят непълноценно общуването с околните. Проблемът е, че не са много хората, които имат представа как да се избавят от белезите и как да ги премахнат от себе си.

Това дава зелена светлина на фармацевтичната индустрия, която от своя страна пък ни залива с какви ли не реклами на скъпи препарати за премахване на белези, които в крайна сметка се оказват неефективни.

Затова ви предлагаме една наистина уникална рецепта, която само за две седмици заличава всички белези по лицето и тялото като следи от акне, пъпки, рани, хирургическа намеса и дори стрии, и целулит.

Това е най-силното и мощно мазило за премахване на белези, което се прави в домашни условия и има уникален ефект. Запишете си неговата точна рецепта като количеството на съставките не е посочено. Зависи изцяло от вас и от това колко крем искате да си приготвите.

И така – трябват ви зехтин, натурален мед, какаово масло и лавандулово масло. Това са всички необходими продукти – пак повтаряме, че точното количество зависи от вашето желание и от това колко бурканчета искате да си напълните.

Приготвянето на това мазило за премахване на белези е следното – първо разтопете на водна баня какаовото масло и към него добавете равно количество зехтин. След това прибавете и една лъжица мед, а накрая капнете и няколко капки от лавандуловото масло.

Съхранява се в хладилника като трайността му е сравнително голяма. От този крем за премахване на белези, мажете проблемните участъци от кожата си поне по два пъти дневно като е добре да се мажете всяка вечер и да преспивате с него. Сами ще видите промяната в белезите си само след две седмици. 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни