Китай не може да се бори със смога (Болниците пълни, маски няма)


Китай едва се държи пред отровния въздух

Китай вече не може да се бори с мръсния въздух, а рискът от влошено здраве расте

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора в Китай!

Китай вече не може да се бори с мръсния въздух. Рискът от влошено здраве продължава да нараства, а заради гъстия смог гражданите не могат да дишат.

Нивото на прахови частици във въздуха е достигнало 1400 микрограма за 24 часа, което е дори 56 пъти повече от това, което „СЗО“ е определила като нормалното — 25 микрограма.

Облак смог, пълен с вредни частици, вече покрива изцяло един район в североизточен Китай, където би могъл да се запази за цяла седмица, предупреждават властите. Облакът се появи миналия уикенд, когато температурите паднаха, а градовете масово започнали да се топлят на въглища, съобщи CNN.

„Много градове, включително и провинциите в североизточната част на страната, използват въглища като основен източник на енергия, а въглищата значително повишават нивото на замърсяване на въздуха“, обяснява Джан Бин, дългогодишен служител в дирекцията за защита на околната среда в област Чанчун, съобщава CNN.

Освен това фермерите също допринасят за замърсяването, като започнали да горят сламата след събирането на есенната реколта. И така още повече влошават критичната обстановка.

 

И днес гъстия смог се е задържал над центъра на провинция Ляонин, където видимостта на някои места е намалена само на 500 метра. Гъстата мъгла, т.е. смог, е била забелязана и в части на Пекин и в други райони в няколко провинции.

В неделя, в Шънян, град с 8,1 милиона жители, са били отменени 87 полета и са били затворени магистрали, след като замърсяването на въздуха е надминало в пъти допустимото ниво.

Последното изследване доказва, че праховите частици във въздуха в Китай са достигнало 1400 микрограма в 24 часа, което е 56 пъти повече от това, което Световната здравна организация определя като норма — 25 микрограма.

Местните болници са пълни с пациенти, които се оплакват от дихателни проблеми, а магазините са разпродали всички защитни маски.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...