Tyxo.bg counter

Тайните на илюминатите: Кой контролира Европа?

долар, пирамида
НОВ СВЕТОВЕН РЕД

Тайните на илюминатите или кой държи ключа към Европа

Европа се оказа ключова зона за властта на тайните общества и в частност на илюминатите. Според бившия член на вътрешния кръг, който разкрива тайните на илюминатите,контролът над Европа е поверен на Никола Саркози.

Въпреки че от няколко години той не е президент на Франция, бившия държавен глава всъщност се изявява като сив кардинал, който ръководи тайните операции в Европа и Африка.

„Гордън Браун беше много влиятелен сред илюминатите, докато не реши да започне да играе „по свой начин“, затова се наложи да бъде сменен. Моето мнение е, че той все още е ключов играч, просто не е толкова влиятелен, колкото е бил някога. Има и няколко африкански търговци на оръжие, които наскоро са придобили власт. Но аз не знам техните идентичности.“, продължава с разкритията си за тайните на илюминатите бившия член на вътрешния кръг.

„Близкият изток вече е под контрола на Бенджамин Нетаняху и това не е голяма изненада. Той обаче няма толкова контрол, колкото си мислите. Всъщност Израел е най-голямата марионетка на Илюминатите. Те ще направят абсолютно всичко, което се изисква от тях, без да се замислят. Контролът над Близкият изток е трудна задача, тъй като има много бунтовнически групи.

Палестина не би трябвало да се притеснява. Макар да не са под контрола на илюминатите, те не са в състояние да им попречат с нищо. Иран е границата, като винаги е в противоречие с другите. Това е една от причините, поради които Израел ще унищожи Иран и ще започне Трета световна война.“, коментира още той.

Бившият член на ордена обещава, че ще се завърне с нови разкрития за тайните на илюминатите.Това негово послание от месеци обикаля социалните мрежи. Какви тайни още крие той и доколко са верни прогнозите му, оставяме вие да прецените. /razkritia.com 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни