Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Онколог твърди сензационно: Содата бикарбонат лекува рака!

д-р Тулио Симончини

Според д-р Тулио Симончини страшната болест се причинява от гъбичката „кандида албиканс”

Практикуващият в Италия онколог д-р Тулио Симончини направил сензационно откритие - всички злокачествени тумори имат бял цвят, който се дължи на гъбичката „кандида албиканс”. Това разказа самият той в студиото на предаването „На кафе” по Нова телевизия. Докато се занимавал със злокачествени образувания, Симончини установил, че всеки тумор започва след появата на тази гъбичка.

Така лекарят стигнал до извода, че е необходимо да се атакува именно тази гъбичка, за да се ликвидира и ракът, защото именно свръхпопулацията й води до развиването на злокачествения тумор.

Според него, официалната медицина е наясно, че във всеки тумор има гъбички, но се смята, че първо се развива злокачествено образувание, а гъбичката идва после. Докато неговото мнение е обратното - първо идва гъбичката, тя развива свръхпопулация и така се стига до раково образувание.

„В организма не трябва да има гъбички, те са убиец и нямат място в нашето тяло. Те обикновено идват след заразяване от допир или проникване в организма при вагинални проблеми”, разкри докторът. Според него, ако организмът има добра имунна защита, той се справя с гъбичката, но ако е отслабена тази защита, започва да се развива тумор.

Д-р Симончини разкри още, че при отстраняването на рак трябва да се използва сода бикарбонат, която ограничава разпространението на гъбичката в организма и нови туморни образувания. Той препоръчва содата за общо лечение, като уточнява, че само при тумор в костите това е невъзможно. /БЛИЦ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!