Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доналд Тръмп: Ваксините причиняват аутизъм!

Доналд Тръмп: Ваксините причиняват аутизъм!

Доналд Тръмп продължава да шокира с разкрития в предизборната си кампания

Доналд Тръмп продължава да провокира цялата общественост с признанията си. Американския милиардер и кандидат за президент, набира все по-голяма популярност. А причината за това не е само обещанието му, че ще помогне за справяне с мексиканските и други латиноамерикански мигранти в Мексико, но вече засегна и проблеми с ислямистите, както и с ваксините.

По време на републиканския президентски дебат, Тръмп със самоувереност, характерна за всеки противник на ваксините, който е убеден в думите си, заяви, че аутизмът се е превърнал в епидемия и че за това са отговорни ваксините, пише off.net.mk.

„Аутизмът стана епидемия. Вижте статистиката от преди 25 години и от преди 35 години — те са напълно различни. Ситуацията е напълно извън контрол“, обяви Тръмп по време на дебата.

Най-успешния представител на републиканците не се посвени да приложи и доказателства за своята теза. Той посочи връзката между ваксините и аутизма, като разкри за случай, в който един негов служител е ваксинирал детето си, а резултатът е бил диагноза аутизъм, в резултат от реакция на ваксината. Той даде пространно обяснение за ситуацията с ваксините, като разкри, че много от ваксините, които се бият на деца и бебета, са изключително подобни по състав на ваксините за коне.

Разкритията на Тръмп са реплика към другия републикански кандидат Бен Карсън, Пенсионираният педиатър и неврохирург, заяви в дебата, че няма връзка между ваксинацията и аутизма.

„Всъщност, ние имаме документирани доказателства, че аутизмът не е свързан с ваксинацията,“ обяви Карсън. Доналд Тръмп обаче заяви, че може да представи резултатите от независимо проучване, което да докаже, че има връзка между ваксините и аутизма.

Модераторът на дебата излъчен по Си Ен Ен, Джейк Тапер отбеляза, че ако бъде избран за президент Доналд Тръмп вероятно ще извади на светло доста неща свързани с Центъра за контрол и профилактика на заболяванията и Националния институт за здраве — две национални институции, които твърдят, че няма никаква връзка между ваксинацията и аутизма. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!