Tyxo.bg counter
  21.09.2015

С този витамин никога няма да се разболеете от рак

В17

Витамин В17 не само лекува рак, но и предпазва от коварната болест

Един от чудотворните начини за борба с коварната болест рак е чрез употребата на Витамин В17. Това е природно лекарство, което се съдържа в костилките от полодове. Най-голямо количество от него има в кайсиите. Този вид плод се води лекарство срещу всички форми на рак.

Витамин В17 е известен още като амигдалин или леатрил. Той се съдържа в горчивия бадем, бадемите, праскови, кайсии, вищни, семки от ябълка, сливи, леща, просото, грозде, соргото и в още няколко билки. Учените споделят, че ако човек употребява определена доза от Витам В17 всеки ден, то той никога не ще се разболее от рак. Те са напълно сигурни в тоза си твърдение.

Лечението на коварната болест с този витамин обаче не е особено разпространено по света, защото преди около 35 години фармацевтични дружества на големи световни корпорации се надигат срещу Витамин В17, тъй като той на практика им взима хляба от ръцете и лекува хората от рак, без да се налага да посещават медицинските центрове. Тогава се насажда у населението, повечето от което няма как да бъде запознато с медицинските въпроси, че Витамин В17 съдържа цианид, което може да ни убие, ако се предозира. Всъщност обаче истината е друга и тя се споделя от много доктори днес, които се аргументират с медицината, а не със слухове.

Дори при по-честа употреба на Витамин В17, няма как да има проблем. Това е природно лекарство, което убива заразените клетки за часове. Има много хора, които успяват да се избавят от страшната болест рак изцяло с това народно средство. Хубаво е Витамин В17 да се приема преди ядене, за да има по-добро въздействие върху организма. Затова не е никак случайно твърдението, че всяко хранене трябва да започва с плодове. /doctorbg.net/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство