Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тази липса причинява 80% от болестите

Популярният лектор инж. Драгиев е категоричен, че 80% от болестите са в резултат на липса на достатъчно количество вода.

Макар мнозина да приемат водата като течност, с която утоляват жаждата си, тази течност е жизненоважна. И няма как да не е при положение, че 70% от човешкото тяло, е изградено от вода. При децата този процент достига до 90. Човешкият мозък също е вода в по-голямата си част (85%), а кръвта ни е съставена от 90% вода.

При аутопсията на великия Алберт Айнщайн е било установено, че мозъкът му, е бил изграден от 94% вода. Тази божествена течност е нещо много повече от молекули. Тя дава голяма част от енергията на организма.

Най-полезно е да пием вода, която е 4 или 36 градуса по Целзий. Доказано е, че когато водата е загрята до 36 градуса, може да приема огромно количество енергия, без да се повишава температурата й, както и да отдава огромно количество енергия, без температурата й да спада.

Малко известен е фактът, че водата, която е 4 или 36 градуса ни зарежда с допълнително концентрация и увеличава до голяма степен мисловната ни дейност. Ето защо специалистите препоръчват да пием студена или 36-градусова вода преди изпити или преди сериозно умствено натоварване. Дори минималната дехидратация оказва пагубно влияние върху организма, пише myclinic.bg. /lekuva.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!