Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Психотронно оръжие ни атакува от Черно море

Психотронната атака обикновено съвпада с военни учения в Черно море

Психотронно оръжие под формата на генератори облъчва мозъците ни от кораби в Черно море

Поредицата убийства, които продължават във Варненско, се дължат на атака от психотронно оръжие – пише „България днес”. Генераторите са поставени на военни кораби, плаващи в Черно море. Това разкрива пред изданието Иванка Миланова, председател на българския клон на Организацията срещу злоупотреба с психотронни оръжия. Миланова, която е дългогодишен журналист в Радио „Свободна Европа”, преди време алармира за подобен проблем във Варна – припомня изданието.

След като морската столица се събуди с новината за поредно кърваво убийство, станало в региона, Миланова заяви, че най-вероятно става дума за масирано облъчване с психотронно оръжие.

„Това се отразява на поведението на човека, особено на хората с по-разклатено здраве и веднага се отразява на психиката им. Те най-вече усещат силно главозамайване. Излъчвателите влияят дори на поведението на животните” – сигурна е Миланова, като пояснява, че в зависимост от конфигурацията на импулсите може да се предизвика разразнение и агресия у мишените.

В други случаи те се укротяват, както при пускането на генератори, които се поставят в колите за борба с масовите безредици.

Четири трупа за два дни останаха при необяснимия до момента внезапен пик на убийствата в региона. Последната жертва е възрастен мъж от Белослав. Криминалистите са озадачени от факта, че в дома непокътната стояла сравнително голяма сума пари.

Иванка Миланова обясни, че излъчване от психотронно оръжие е било засичано многократно при провеждането на военни учения. Според нея може би генераторите са поставени на кораби в Черно море. Психотронната атака, за която Миланова предполага, че е насочена към Варна, обаче странно съвпада с изявлението на Москва отпреди няколко дни, че ще засили стратегическите си позиции в Черно море. Това се налагало поради недопустимото според Кремъл разширяване на НАТО. Иначе официално военни учения в района на Черно море не се провеждат. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!