Следвайте "Буднаера" в Телеграм

При болка опитайте мисъл вместо хапче - Болестите са 30% физиология, 70% психология

1. Главоболие

Седнете в удобен стол и вземете снимка, направена миналото лято. Нека това да бъде красив морски (речен) пейзаж. Вгледайте се в него, запомняйки всички подробности, а след това затворете очи и пресъздайте това, което сте видели, вписвайки себе си в този пейзаж. Представете си, че вие ​​лъжите на брега и вълните, които достигат до вас отмиват болката ви и я отнасят далече навътре във водата.

2. Вътрешна тревожност / напрежение

Представете си, че сте на един малък скалист остров в средата на океана, а себе си – висок, извисяващ се на сами връх фар. Стените на фара са така плътни и здрави, че дори и силни ветрове не могат да го разклатят. В добро и лошо време вие изпращате мощен лъч светлина и показвате пътя на корабите. Сега се опитайте да усетите в себе си източник на вътрешна светлина, която никога не угасва!

3. Стрес

Вие сте обидени и не виждате изход от тази ситуация? Представете си, че сте писател, а недаващият ви покой епизод е само една страница от живота на литературния герой. Напишете го на хартия под формата на кратък разказ в първо лице. Възпроизведете всички събития в детайли и възможно най-точно възстановете диалога. Опишете вашите чувства. А след това погледнете на тази история като на лоша и неуспешна чернова.

Пренапишете историята така, както бихте искали да се случи. Опитайте се да разберете мотивите на отрицателните герои, съчувствайте им и им простете техните грешни стъпки. Създайте нови диалози. Разкажете какво изпитвате сега. Измислете нов финал и развръзка , която ви устройва – и депресията вече си е заминала.

4. Проблеми, свързани с възрастта

Намерете най-добрата си снимка, направена преди 5-10 години. Затворете очи и се визуализирайте в момента, когато е направена фотографията – млад, строен, красив и щастлив. Вашето подсъзнание ще приеме този образ и ще накара организма да се адаптира към него – ще „изгори“ мастните клетки и ще изглади бръчките по лицето ви.

5. Бръчки

Опитайте със силата на мисълта да изгладите бръчките с въздух и слънчева светлина, като ги имплантирате в кожата, а след опитайте да почувствате как във всяка клетка достига сияен лъч, който я подмладява.

6. Простуда

Мислено се изкачете на планински връх, покрит с искрящ сняг и вдишвайте дълбоко чистия студен въздух. След сеанса с психологическото закаляване вируси няма да посмеят да ви доближат!

Източник: http://vk.com/clevermagic
http://nepoznato.energetika-bg.com/2015/07/pri-bolka-opitajte-misal-vmesto-hapche/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!