Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Химиотерапията подпомага рака! Онкологията - съвършена индустрия за много пари, бълваща смърт!

Химиотерапията не лекува рака. Напротив – един от най-мъчителните за болните методи служи като гориво за раковите клетки, които се унищожават много по-трудно, след като са били подложени на химиотерапията. Това показват новите открития на изследователи от Вашингтон, които разбиха тотално мита за конвенционалното лечение, пише news7.bg.

Според проучването химиотерапията кара здравите клетки да освобождават протеин WNT16B,

който прави раковите клетки по-жизнеспособни. Освен това тя уврежда ДНК-то на здравите клетки и това продължава дълго след приключването на лечението. Комбинацията от унищожаване на здравите клетки и развитието на раковите показва, че химиотерапията не лекува заболяването, а го влошава допълнително. "WNT16B си взаимодейства с раковите клетки, като предизвика растежа им и най-важното, противодейства на допълнителната терапия", обяснява съавторът на студията, Питър Нелсън от изследователския център за откриване на рака "Фред Хътчинсън" в Сиатъл. Избягването на химиотерапията подобрява шансовете за благоприятен изход, съветват учените. Всеки, който ще спре химиотерапията, трябва да се насочи към алтернативни начини за елиминиране на рака. Това може да са алтернативни лечения като терапията на Герсон, консумацията на противоракови храни, високи дози на витамин C и D, препоръчват учените. /novini.bg/

Цели 40 милиона души в Съединените щати страдат от кандида, много без да осъзнават основния проблем. Много хора, които имат прекомерно голяма популация от микроорганизмите, гъбички от рода Candida, в телата си в крайна сметка лекуват симптомите вместо корена на проблема, което причинява безкрайна спирала на влошаване на здравето, понякога траещо в продължение на много години. Ние сме свикнали да казваме Рак или Тумор на Кандида, която е започнала да се храни и да расте. И точно специфично за нейното хранене и растене е храната, защото тя се храни с умрели клетки и почиства органите, жлежите и системите от тях, така както сомчето почиства аквариума. Дължината на вълната на Кандида е 8.00 м./това е вълната на здравето/. и тя не представлява заплаха за човека, защото е част от Имунната с-ма и Бог й е отредил подобаващо място в организма, да се бори с възпаленията. Заплахата за организма идва от страна на Медицината, която е на грешен път в борбата с Кандида. Кандида не трябва да се закача, а да се лекува възпалението, представляващо храна за Кандида. На гъбата трябва да й се помогне, като се излекува възпалението. По този начин тя ще остане без храна и ще се свие до първоначално положение. Лекарството ще избута възпалението през двете врати на етерните канали и Кандида ще се свие, защото няма да има с какво да се храни. На двата етерни канала Ида и Пингала има две врати през които трябва да бъдат изхвърлени вредните вълни на болестите. За тази цел лекарството трябва да има повече електрони от електроните на болестта, за да може да избута болестта до вратата и последната да напусне тялото. Казано по прост начин, ако трябва да се премести даден товар от 100 кг. на определено разстояние, за целта се използва кон, който без усилия пренася товара. Но ако за целта се използва коза, тя ще направи няколко крачки и ще падне. Тогава само се премества болестта от едно място на друго. Смъртта на онкоболните идва от невежеството и некадърността на онколозите. Защо след като гъбата я има във всеки човек, при някои расте, а при други не. Толкова ли е трудно да се види с какво се храни гъбата и да й се отнеме храната. Оставайки без храна, тя ще се свие. Кога онколозите ще научат А, Б на Медицината. Колко онкоболни още трябва да бъдат убити, докато се разбере, че гъбата е част от Имунната с-ма и не трябва да се убива с химиотерапия                                                                                       

Йоана Рубин е физик по професия. Тя е член-кореспондент на Международна академия по информатизация към ООН вече 10 години. От 20 години работи в областта на медицината и здравеопазването, като разработва собствена методика за прегледи, изследвания и лечение, с помощта на която се въздейства върху болния орган с квантово-физикални процедури, които имат научно обяснение. С помощта на тази методика се е справяла с редица тежки заболявания и има намерение скоро да я патентова. Въз основа на своята дългогодишна практика е абсолютно убедена, че провеждането на химио- и лъчетерапия е много вредно, като така голяма част от болните ни напускат преждевременно и иска да се спре този парадокс. Конкретен повод да се свържем с нея бе скорошната загуба на 18-годишния Дани Стоев, както и на много други.

- Каква е причината да си отиват толкова много хора, включително и деца?
В света на развитите технологии и медицина е странно и страшно хората да умират от неинформираност. Изказва се твърдение, в което никой не е убеден, но се започва лечение – човек напълно се излекува, а след месеци го погребват. Още пазя вестника, в който пише, че Велко Кънев е излекуван със скъпоструваща химиотерапия в Германия, но аз казах, че до Коледа няма да го има. Така и стана. С Иван Славков-Батето, знаех, че ще свърши за седмици, след като обявиха, че ще лекуват белия му дроб с химиотерапия. Така беше убит и Дим Дуков. Така си отиде и Дани Стоев – умно момче, което се пресели в по-хубав свят, защото не можахме да го запазим. Не ми остава друго, освен да изкажа най-искрени съболезнования на близките му. Да погребваш дете е най-трудно. Тези хора си отиват, защото са избрали силно стресиращи организма лечения, които наричам мъчения, като химио- и лъчетерапията. Те не лекуват, а само водят до усложнения и до неизбежното. 

- Защо казвате, че те не лекуват?

- То се виждат резултатите. Посещавали са ме лекари да се интересуват дали това, което предлагат на болните, е наистина вредно, защото след резултатите стигат до същия извод, но не смеят да го кажат на глас, защото ще изгубят работата си. Използват се за облъчване вредни лъчения с гама-лъчи, които са слаби, но много вредни. Всички физици знаят това, но си мълчат, защото получават по-голяма заплата за облъчванията, които получават. Била съм в такава болница на обучение и на излизане от залата с мощния бета-трон, колегата каза: „Ще поставя в коридора един гайгер-мюлеров брояч, да видите какво ще стане”. Той пищеше. Това е уред, с който се отчита радиоактивност. Колкото е по-голяма дозата, толкова повече пищи. Тези частици увреждат тялото и човек започва да заслабва. Получава се спад в имунната система, разсейки в организма и много увреждания. После идва неизбежното.

- Разговаряте ли често с родители на болни деца?
- Не много. Онкологията много напредна, а с това и лъжите, и родителите не се замислят какво ще стане с тяхното дете. При децата е по-тежко, защото не могат да решат сами, а това го правят родителите. Преди хората се замисляха повече, а сега сляпо вярват в напредъка в медицината. Обажда ми се един загрижен баща за 16-годишния си син с проблеми с белия дроб, който бил в онкологията. Питах го какво става с децата, които са по-отрано там. Той каза, че някои от тях вече ги няма, а други ги чакат да ни напуснат.

Понякога си отивали по 2-3 деца на ден.

Искаше да доведе сина си при мен, но съпругата му била против друго лечение. Техният син щял да се бори. Досега със смъртта никой не е успял да се пребори. 

- Виждали ли сте деца, които се борят с рака?
- Да, виждала съм. Често единият родител иска да ми се довери, но другият – не. Никой в началото не вярва, че точно неговото дете ще умре. Сещам се за трагедията с едно умно 4-годишно момченце, което не е сред нас повече от 11 години. Направили му операция и са отстранили единия бъбрек. След това детето се чувствало добре. Но получили писмо, че ако не го заведат на химио- или лъчетерапия, ще ги глобят. Такива писма са получавали и други родители. Те го водят в болница, детето играе там и майката не си е помисляла, че скоро ще го няма. Нали лекарите го лекуват. Един ден детето ляга на легло и не може да стане. Има силни болки и му слагат система морфин. А след 2-3 дни то пищи и майката ми се обажда. Започвам процедури, спират болките и махаме системата с морфин. Детето започва отново да си играе. Но един ден бъбрекът отказва. С бащата разбрахме, че скоро идва краят, но не искаше да казваме на майката. След това майката сподели с мен, че се чувства виновна за смъртта на детето си, защото е повярвала на лекарите. Ако кажат на някой, че има рак, и го оставят на самолечение, не е лошо, защото затова съм жива. 

- А какво ще кажете за лечението в Израел?
- Чух с недоумение, че правителството е сключило договор нашите деца и болни да се лекуват там на по-ниски цени. Искам някой да ми покаже поне един болен, излекуван там. Няма такъв. Сега ще видим и Нана какво ще направи там, след като им прави такава реклама. Разговаряла съм с болни, на които са провеждани химио- и лъчетерапии в чужбина и мога да кажа, че изобщо не е хубаво.

- Ако се откажат от химио- и лъчетерапия, какво да изберат за лечение? 
- Не мога да казвам на болните какво да правят за здравето си. Но мога да правя консултации и всеки сам да решава какво да предприеме. Наистина това е трудно и има и известна доза страх от неизвестното. Изпитвала съм го много пъти, защото също страдам от онкологични заболявания от дълги години. Човешкият организъм така е пригоден, че сам може да се справи с тежки заболявания в много от случаите. Само трябва малко да му се помогне с хубав антибиотик и продукти на билкова и друга основа от аптеката.

А лекарите трябва да се научат да лекуват

Преди години се запознах с жена на 52 години с установен тумор в мозъка, откакто е била на 16 години. Тогава известният проф. Карагьозов искал да я оперира, но тя не се съгласила. По-късно се омъжила, родила си дете и си гледаше внучка. Ако се окаже, че някой има рак, не трябва да се стряскаме и вземаме прибързани решения. Аз свикнах вече да живея с това.

- Разговаряла ли сте с жени, минали операция, химио- и лъчетерапия?
- Да, и всички са казвали, че са минали през ада. Споделят, че е голям стрес като им опада косата, появяват се силни болки и повръщания. При някои се появяват разсейки в органите и знаят, че няма да ги бъде. Казват ми, че разбират, че са били подведени, но вече е късно. Като започна Теодора Захариева химиотерапия, знаех, че няма да живее повече от 10 години, а беше млада, интелигентна, амбициозна. Трябва да живеем в реалността, когато се отнася за рак.

- Защо все повече болни има с онкологично проблеми?
- Онкологията вече е добре развита система с много лекари и персонал, които трябва да получават заплати. А за това им трябват болни и колкото повече, толкова по-добре. Имах случай на излекуван от левкемия американски лекар след тежки химиотерапии по моята методика, но такива случаи са много малко. Не обвинявам лекарите, защото повечето искат да помагат, но не знаят как. Създадоха се и много машини за много пари, както и химикали, които убиват хората. Въпросът не опира до парите, защото моя приятелка ме помоли да помогна на милиардера Стив Джобс, но беше вече много късно. Няколко години преди да си отиде, бившият председател на КНСБ д-р Желязко Христов ме помоли на колене пред президента Георги Първанов, д-р Константин Тренчев, извести личности и пред повече от 120 журналисти да отделя време да го прегледам, че не се чувствал добре и няма доверие на колегите си. Но не можах да го видя после. В последно време съм убедена, че онкологията е една съвършена индустрия за много пари, бълваща смърт. А на лекарите бих искала да кажа: “Доктори, не убивайте децата ни! Те са наши! Научете се да лекувате!”.

Ива АНДРЕЕВА                                                                                      

Фарммафията на семейство Рокфелер - създатели на химеотерапията

Как така се случи, че фармацевтичните фирми в света са цяло море, а собственикът им е един и същ? Как така се случи, че лечението ни се оказа в ръцете на уроди, печелещи от отравянето и убийството на хора? Как така се случи, че медицината избра път, посочен й от многоженец, насилник, конекрадец, мошеник, крадец и шарлатанин? Как така се случи, че правителствата ни прилагат методи на терор и сплашване за заробване и насилие върху населението – от името и в интерес на печалбите на химическата и фармацевтична мафия на семейство Рокфелер? Основател на фармацевтичната мафия станал многоженеца, насилника, конекрадеца, мошеника, крадеца и шарлатанина Уилям Ейвъри Рокфелер (1841–1922). Уилям Ейвъри Рокфелер от семейство Roquefeuille, което през 17 век емигрирало в САЩ от Нойвид (Рейнланд-Пфалц / Германия).

Въпреки че нямал нужното образование, Уилям Ейвъри Рокфелер нагло се представял за лекар. И не за какъв да е лекар, а за “Доктор Уилям Е. Рокфелер, известен специалист по ракови заболявания”.    

 

Първите си пари е спечелил, пътувайки с впряга си из страната, лекувайки хората от рак с чудодейното си лекарство от смес на бензин и алкохол. Лекувал бързо, много успешно събирал пари от безнадеждно болните и винаги успявал да се измъкне безнаказано.

Колко е спечелил тогава Уйлям Еивъри Рокфелер от “лечението на рак”, само може да се предполага, но са били достатъчни за 13% акции на Standard-Oil.                                                                                        

Като умел търговец, Уйлям Еивъри Рокфелер се пробвал на различни поприща, но успеха си с бензино-алкохолното чудо никога не забравил. По-късно това станала пътеводната звезда за фармацевтичната мафия.
Следващ важен етап в развитието на фармацевтичната мафия е свързан с името на концерна I.G Farben. – производителя на известния “Циклон Б”. Да, да – концерна, чиито заводи никога не са били бомбандирани от съюзниците, въпреки че това можеше да парализира цялата нацистка военна машина.

I.G Farben имал общ бизнес със семействата на Рокфелер и Ротшилд. Тези семейства работели заедно, сплотено и много ефективно:

*В началото на Втората световна война, зоната на влияние на картела I.G Farben е обхващал 93 страни на всички континенти.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben вече бил погълнал 613 други компании.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben си сътрудничел/готвел се да погълне 2.000 компаний из целия свят.

*В началото на Втората световна война – I.G Farben притежавал капитал от 6.000.000.000 райхс марки в злато и е била най-големия промишлен картел в Европа и най-големия химически картел в света.

*В началото на Втората световна война, благодарение на сливането си с гиганти като Kodak, DuPont, Standard Oil – I.G Farben се превърща в най-мощния картел в историята.

След войната, през 1953г. , немската част на I.G Farben беше прехвърлена на такива членове на картела, като Bayer, Hoechst и др. , за да не предизвиква асоциации с “Циклон Б”.

Тъкмо уредили нещата през 1953г, и немската част на I.G Farben на семейство Рокфелер била приватизирана, на закрит аукцион, разбира се, чрез “анонимни” лица (225 на брой) от семейство Рокфелер, разбира се. За някакви си там 329.000.000 долара, разбира се. Идеята за този аукцион била пусната на Робърт Кенеди от “автора на плана”. Но когато Робърт Кенеди започнал да се колебае, изведнъж отнякъде се появил оня зъл палестинец Серхан Серхан.

Сега главен надзирател на супер-картела е Citibank – резултат от поглъщанията на фамилия Рокфелер в ранните години.



Главен таран за по-нататъшното разрастване на супер-картела станала Организацията на Обединените Нации (ООН) – любимата рожба на семейство Рокфелер, представляваща най-големия и съвършен механизъм, обезпечаващ неограничена власт на монопола им. И когато вече всичко беше под контрол, семейство Рокфелер започна настъплението си към тогавашната медицина, презрително присмиваща се над бензино-алкохолното чудо. Първоначално семейство Рокфелер унищожи корените на онази медицина, която учеше да помага на човешкия организъм сам да се лекува и тръбеше някакво си там “Не вреди!”.

Ако през 1905г в САЩ е имало 160 медицински учебни заведения с мотото “Не вреди!”, то през 1950г. вече нямаше нито едно такова. Така, като цунами семейство Рокфелер премина през целият свят. Резултата – отпадна закона в медицината “Не вреди”. Малко хора се интересуват от това, че този закон даваше по-добри резултати от бензино-алкохолното лечение. Повсеместно студентите започнаха да се обучават да лекуват с бензино-алкохолни хапчета и инжекции. Така фармацевтичната мафия, обучавайки дистрибуторите на бензино-алкохолни хапчета и инжекции, си осигури годишна печалба в размер на трилиони долари. А печалбата е космическа, защото маржът е космически, при това освободена от данъци.

Нямаше никакво значени, че бензино- алкохолния препарат рядко можеше да се нарече лекарство. Медицинската практика “Не вреди”, официално и повсеместно беше обявена за шарлатанска. Официално се признаваха само тези дипломи, които бяха издадени от бензино-алкохолните учебни заведения.

Но това са само дреболии….

За да получава своята космическа свръх печалба, са нужни обезпечители на постоянен поток от болни. За обезпечаването на този поток от болни, работят другите подразделения на империята Рокфелер – химическата и биотехнологична промишленост.

Да, да! “Великия спасител на света от глада – “Монсанто“.

budha2.blog.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!