Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бившият съветник на Роналд Рейгън: САЩ си купиха България

ПОЛ РОБЪРТС: БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО БЕ КУПЕНО ОТ ВАШИНГТОН И СЛУЖИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ, А НЕ НА НАРОДА СИ

Частните групировки контролират дневния ред и кабинета на президента, твърди Пол Робъртс

Единственият възможен начин да се избегне Трета световна война е страните членки на НАТО от ЕС да напуснат организацията. Всяка държава, която не го направи, е обречена на унищожение в една бъдеща война с Русия. Това твърди финансовият съветник на американския президент Роналд Рейгън - Пол Робъртс.

Според него Роналд Рейгън е бил последният президент, който имаше някаква свобода от групировките с частни интереси.

„Днес няма значение кой е избран, защото частните групировки контролират дневния ред и кабинета на президента.

Българското правителство бе купено от Вашингтон като съюзник срещу Русия. Може би българите са смятали, че това е добре заради предишния контрол над страната от Съветския съюз. Вероятно мозъците на българите са промити от американската пропаганда и не разбират, че България е под контрола на Вашингтон, който е купил правителството им. Българското правителство служи на американците, а не на народа си”, твърди Робъртс в интервю за „Форумнюз”.

Икономистът и бивш зам. финансов министър на САЩ в администрацията на 40-ия държавен глава е категоричен, че Вашингтон използва България, за да постигне целите си срещу Русия. В същото време българите са позволили американците да управляват страната им, като отдавна правителствата у нас не служат на народа си, а на чуждите интереси, казва той.
Робъртс е един от вдъхновителите на рейгъномиката, журналист, автор на документални книги, който критикува основателно политиката на своята страна и нарича нещата с истинските им имена.

„Съединените щати не са демокрация. Те са олигархия. САЩ се управляват от няколко мощни икономически групировки с частни интереси. Най-важните са: военният сектор/секторът за сигурност, Уолстрийт и мегабанките, израелското лоби, агробизнесът (например Монсанто) и добивните индустрии (енергетиката, минното дело, дървеният материал). Тези заинтересовани групи разполагат с големите пари и осигуряват основната част от средствата за политическите кампании на кандидатите за Конгреса и президентския пост. Тези, които бъдат избрани, са задължени да следват интересите на групите, платили за политическите им кампании, а не тези на избирателите. Ето защо американското правителство редовно прави неща, за които няма политическа подкрепа. То служи на тези, които назначават длъжностните лица на държавни позиции”, казва Робъртс. /БЛИЦ

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!