Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Затрогващо: Мъж всеки ден води болното си куче в езеро, за да поспи

Мъж всеки ден води болното си куче в езеро, за да поспи

Американец всеки ден носи 19-годишното си куче в езеро, за да му подари няколко часа сън. Иначе Шеп не може да заспи - той страда от хроничен артрит. Ставите го болят толкова силно, че животното едвам влачи задните си лапи.

За да избавят животинката от страданията му, ветеринарните лекари предлагат да му направят смъртоносна инжекция. Собственикът обаче не може да постъпи така със своя приятел, който в миналото го е спасил от самоубийство.

И, за да облекчи страданията на своя четириног приятел, мъжът го носи в езерото и го държи по няколко часа на ръце, за да може да поспи. "Думите не могат да изразят това. Когато дариш любов, тя се връща при теб десетократно. Искам хората да си спомнят за това, когато гледат тези кадри", казва собственикът на Шеп - Джон Унгър.

* Историята, която ви разказахме, се е случила през 2012 г. За съжаление, въпреки грижите, Шеп умира през 2013 г. Джон се престрашава да си вземе нов четириног другар едва през 2015 година. Симпатягата се казва Биър, а мъжът обявява по повода на приятелите си във Фейсбук: "Най-после отново се чувствам завършен". /actualno.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!