Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ХААРП ще ни порази с Ефекта на пеперудата

Парапсихологът Йоланта Марк говори по темата за ХААРП (HAARP) като климатично оръжие, с което сами си вредим

„Когато говорим за ХААРП (HAARP), трябва да разберем едно единствено нещо – Ефекта на пеперудата. Този закон гласи, че ако една пеперуда размаха криле в Бразилия, от другата страна на Земята в Япония ще има цунами. Земята е жив организъм, много по-интелигентен и древен от нас.

Още повече, че нашата планета е наш дом – светая светих. Задачата на човечеството, за да се реабилитира като разумна цивилизация, е да превърне отново Земята в Рай” – твърди в интервю за „Уикенд” ясновидката Йоланта Марк, която е ученичка на проф. Борис Золотов.

„ХААРП (HAARP) и подобен род открития или изобретения целят точно обратното – господство на злото. Кутията на Пандора е отворена още от земетресението в Япония преди 4 години, когато се измести земната ос и планетата започна да се върти по-бързо. Трудно време на вечната битка между доброто и злото, в която хората сме нейни заложници. Дошло е време разделно, в което всеки трябва да разбере на коя страна е. Не се лъжете, че от вас нищо не зависи. Всяка душа в повече в редиците на ангелите или на демоните може да спечели превес в полза на едните или другите” – споделя Йоланта Марк.

„Има и други начини освен ХААРП, с които може да се повлияе на климата. Нека ги наречем климатични опитности – как можем да повлияем на климата на определено място и за определено време да има, или да няма дъжд. От подобна практика и умение се нуждаят много хора в редица населени места на България, които ги застигна наводнение.

Моят скромен съвет към тях е: „Не се поддавайте на отчаяние и страх. Обединете се и не мислете: „Природа е, ние не можем да й влияем”. Напротив! Всички заедно си представете ясно слънце на синьо небе и задръжте този образ, колкото е възможно по-дълго. Опитайте и си спомнете, че това са го правили и нашите предци. Имали са ритуали за викане на дъжд, имали са и за гонене” – твърди в интервюто Йоланта Марк, провокирана от темата ХААРП (HAARP). /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!