Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Опознайте вашите врагове: Семейство Буш

Семейство Буш са са също така пряко замесени в създаването на „Америка за България“, която прокарва интересите на корпоративно-политическият елит на САЩ в страната ни...

За семейството Буш може да се пише много, но тази тема няма да е прекалено детейлна. Ще наблегнем на някои важни неща около живота на някои от членовете им.

Първият от листата несъмнено трябва да е Джеймс Буш, от когото може да се каже, че официално започва историята им, такава каквато е позната на генералната публика.

JamesSmithBush

Джеймс Смит Буш, роден 1825 г., станал свещеник в епископална църква. Баща му е умрял на връщане от Калифорнийската златна треска на кораба, с който е пътувал към семейството си. Джеймс влиза Йейлският университет през 1841 г., това става и традиция в бъдещите поколения на семейство Буш. През 1884 г., той подкрепил създаването на „Третото общество“, тайно общество, което след 5 г., се преименувало в oбщността на „Вълчата глава“. Към него се присъединяват и около 300 преподаватели и студенти в борбата им срещу господството на друго тайно общество – „Череп и кости“. Всички пари в този университет минават първо през Череп и кости, те го контролират и до ден днешен. Следващите поколения на Буш влизат точно в това тайно общество. Към края на кариерата си се присъединява към Унитарианството.

httpvnexpressnetfilessubject3bbdef57samuelpbushjpg

Самюел Прескот Буш, роден 1863 г., син на Джеймс Буш. Самюел е бил в борда на директорите на Федералния резерв в град Кливланд. Той е помогнал да се създаде „Търговската камара на САЩ“, в която столетия по-късно е назначен от правителството на Роналд Рейгън за вицепрезидент и главен икономист, небезизвестния в България – Ричард Ран. В момента Ран е председател на надзорния съвет на българския тинк-танк „Институт за пазарна икономика“ (ИПИ), оглавяван от видния шистов лобист Красен Станчев.

През 1901 г., Самюел е започнал работа в железопътната индустрия като генерален директор на „Buckeye Steel Castings“, управлявана от Франклин „Франк“ Рокфелер, брат на петролния магнат Джон Дейвидсън Рокфелер. През 1908 г., Рокфелер се оттегля и той става президент на компанията като се задържа на този пост чак до 1927 г. Един от неговите клиенти става и Едуард Хенри „Нед“ Хариман, с което семейство поддържа връзка, която траела до края на 2-та Световна война.

Той също е бил директор и в банката „Huntington Bancshares, Inc.“, която в днешни дни има приходи от около 3 милиарда долара.

През пролетта на 1918 г., банкерът Бернард Барух бил назначен да организира съвета на Военната индустрия на САЩ тъй като се готвели да влязат във Първата световна война. Той поставя много значителни хора на тези позиции и така Самюел влиза също във военната индустрия като задълженията му са включвали да води преговорите на правителството по сделките с компании за муниции.

През 1931 г. Самюел е назначен в Комитета по безработицата в правителството на президента Хърбърт Кларк Хувър.

yktv1-aust-79-1

Прескот Шелдън Буш, е син на Самюел, роден през 1895 г. По семейна традиция в университета Йейл е вкаран в „Череп и кости“. Известно е за него, че той бил човека отговорен за изравянето от гроба на черепа и костите на един от най-известните индиански вождове Джеронимо, които до сега се ползват като символ на тази общност. Кражбата на останките на вожда на апачите, който останал в историята като легенда, е ужасно престъпление и не един път негови потомци са осъждали в заявления „Череп и кости“.

„Вярвам с цялото си сърце, че духът му никога не е бил освободен“ – Харлин Джеронимо

През 1931 г., Прескот става вицепрезидент на една от най-старите и големи частни банки в САЩ – Brown Brothers Harriman & Co. От 1944 до 1956 г., е бил член на Корпорация Йейл, главното управление на Йейлският университет. Бил е в борда на директорите на радио телевизионата компания CBS. Прескот е бил един от седемте директори на „Union Banking Corporation“, които бяха взети от правителството по време на 2-та световна война заради това, че са търгували с враг на САЩ. Бил е приятел на тогавашния губернатор на Ню Йорк – Нелсън Рокфелер.

coodex_86

Джордж Хърбърт Уокър Буш, реден 1924 г., стигнал да стане президент на САЩ като преди това е бил конгресмен от Тексас (1967-1971), посланик в ООН (1971-1973), директор на ЦРУ (1976-77) и 43-и вицепрезидент на САЩ по време на мандата на Роналд Рейгън. В „Йейл“ Буш става член на братството Делта-капа-ипсилон и е избран за негов председател. Става капитан на университетския отбор по бейзбол. През 1948 Буш е в четвърти курс и е посветен в тайното общество „Череп и кости“.

След Втората световна война, където е участвал като пилот, Буш рискува със спекулативния бизнес с нефтени проучвания в Тексас и има значителен успех. Осигурява си позиция в „Dresser Industries“, които години по-късно се сливат с „Halliburton“, чийто бивш главен изпълнителен директор е Дик Чейни.

След оставката на Никсън от 1974 г., Буш е бил една от кандидатурите за назначаване на поста вицепрезидент, но новият президент Джералд Форд избира Нелсън Рокфелер. Форд назначава Буш начело на Офиса за връзки с Китай, тъй като по това време между двете страни няма официални връзки, а следователно и посолство.

pam00581

През 1975 г. Форд връща Буш във Вашингтон, за да го назначи за директор на Централното Разузнавателно Управление (ЦРУ). Службата по това време е разтърсена от серия разкрития относно незаконно и неоторизирани действия и на Буш е възложено да възстанови спокойствието и морала.

След като става президент на САЩ напада Ирак заради това, че е окупирал Кувейт, или поне това е официалната теория, но не навлиза в Ирак за да премахне Садам Хюсеин от власт.

Последният противоречив ход на Буш по време на мандата му е подписването на амнистии за шест държавни служители, обвинени за скандала „Иран -контрa“ и особено скандална е амнистията за Каспър Уайнбъргър. Амнистията за него е подписана на 24 декември 1992 г., а той е трябвало да се изправи пред съда на 5 януари 1993 г. във връзка със заблуждаване на Конгреса, по повод продажбата на американско оръжие на Иран. От личните бележки на Уайнбъргър е видно, че Буш е одобрил тайната продажба.

Семейство Буш е имало и връзки със семейството Бин-Ладен. Салем бин-Ладен дори е инвестирал 50 000 $ в „Arbusto Energy“, където е бил вицепрезидент сина на Буш-старши – Джордж Буш-младши.

Също много интересно е и участието му в „Harbinger Group Inc.“, които реално са създадени от Буш-старши под името „Zapata Oil“, които е известно, че са си сътрудничили с ЦРУ.

По време на президентството подсилва връзките на петролните си компании със Саудитска Арабия и Бахрейн.

През 1991 г. администрацията на Буш успява да обърне резолюцията на ООН, която признаваше ционизма за расизъм.

skullbones

Джордж Уокър Буш, роден 1946 г., следвайки стъпките на баща си Буш завършва университета „Йейл“. Като студент от най-горния курс той става член на тайното общество от масонски тип „Череп и кости“. След завършването си работи в нефтения бизнес на семейството си, преди да се кандидатира неуспешно за Камарата на представителите през 1978 г.. Впоследствие съпритежава бейзболният отбор Тексас Рейнджърс, след което се връща в политиката, кандидатирайки се за губернатор на Тексас. Той побеждава Ан Ричардс и е избран за губернатор през 1994 г.. Избран е за президент на САЩ през 2000 г. като кандидат на Републиканската партия в близка и спорна надпревара, в която той губи националният вот, но печели електоралния.

След серия от нагласени от американските лидери терористични атаки над цивилни в собствената си стана и взрив над Пентагона през 2001 г., след атаките от 11 септември, Буш обявява световна война срещу тероризма и нарежда инвазия в Афганистан за свалянето от власт на талибаните, унищожаването на Ал Кайда и залавянето на Осама бин Ладен. След инвазията над Афганистан, производството на опиум и хероин достига до почти 100% и много държави по света са залети с наркотици.

afghan_opium_production_1994_2009

През март 2003 година Буш нарежда инвазия на Ирак твърдейки, че Ирак притежава оръжия за масово унищожение, и че войната е задължителна за защитаването на САЩ. След инвазията на Ирак са източени стотици хиляди килограми злато от страната в посока САЩ. Държавата е съсипана и унищожена, поставят се политици-пионки на американските власти.

militari-americani-furand-aur-in-irak

iraq-goldbars

11 Септември 2001 (911) в 5 минути

Семейство Буш са са също така пряко замасени в създаването на „Америка за България“, която прокарва интересите на корпоративно-политическият елит на САЩ в страната ни.

anonybulgaria.wordpress.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!