Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стара тибетска рецепта чисти кръвта и пази от инфаркт!

Тази стара тибетска рецепта лекува опасни болести и дарява младост!

Стара тибетска рецепта притежава чудодейни сили. Според учените това е рецепта за дълголетие, за предпазване от различни опасни болести. Еликсирът дава младост и обещава дълголетие. Тя е изключително лесна за изпълнение. Състои се в това да се смесят по определен начин чесън, лимони и мед. Същността й се състои в следното.

Взимат се десет глави чесън, десет лимона и килограм мед. Чесънът се обелва, скилидките се нарязват на ситно и се омесват със сока от лимоните. Това хомогенно вещество се обърква в един килограм мед. Тази еднородна смес се затваря в един буркан и престоява в него от осем до десетина дни.

След това се взима по една супена лъжица преди първото хранене и още една преди последното вечерно хапване.

Това, което прави чесъна за нашия организъм се знае от векове. Той е е естествен природен продукт срещу болести и настинки, предпазва кръвосносните съдове. Чесънът също пази от инфаркт и инсулт, защото чисти шлаките в кръвоносните съдове. Консумацията на чесън ни гарантира една добра защита срещу образуването на тумори. Този велик природен дар предпазва естествено от настинки и повишава имунната система.

Доказано е, че при редовния прием на чесън стареенето на клетките се забавя, той премахва също напрежението и умората, добър лек е и срещу умората.

Плодът лимон има също доказани уникални свойства, които гарантират предпазване на здравето ни. Той притежава антибиотични свойства, както и е познат като мощен антидиоксант. Лимоновият сок може да циркулира в кръвта и кръвоносните съдове едно денонощие. Поради тази му особеност той предпазва от заболяване на рак, топи и раковите клетки. Сокът от лимон изчиства и кръвоноснитесъдове от шлаки и поради това снижава холестерола.

Именно заради тази своя особеност лимона ни предпазва от инфаркт и инсулт. В комбинация от двата продукти мощното им действие върху организма се увеличава. Като цяло ако към тях се прибави и меда, сместта става наистина уникална. За меда се знае, а е изписано и много. Качествата му наистина са универсални за предпазване на нашия организма от различни вредни заболявания.

Знае се, че меда предпазва мощно тялото ни от много вредни вещества. Щом се приема в комбинация на лимона и чесъна, действието им върху организма се увеличава, както и от тяхното по-бързо и качествено усвояване. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!