Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Смъртоносно оръжие 2: Световната банка, МФВ и икономическите убийци

Джон Пъркинс с нови разкрития за икономическото убийство като смъртоносно оръжие

Джон Пъркинс
Джон Пъркинс МФВ и Световната банка също са част от смъртоносното оръжие на Запада

Икономиката е смъртоносно оръжие, твърди Джон Пъркинс, който нарича себе си „икономически убиец“.

Бившият агент на американска агенция по сигурност изнесе на бял свят смразяващи разкрития за това, как работят великите сили. Политиката на икономически силните на деня спрямо страните от прехода и тези от третия свят е подобна на съвременно робство. А в сложните битки в действие влизат, не само „икономическите убийци“, но и световни организации.

Той даде пример с политиката на САЩ за Латинска Америка и Африка. По думите му Световната банка и МВФ също са замесени в схемата, с която икономически се поробват цели държави.

„Световната банка и МВФ също имат своята роля. Когато една страна се задължи към банките, но все пак приеме условията на своите „благодетели“, идва ред на МВФ.

По някакъв начин това води до намаляване на държавите, но тогава страната или страните се задължават да продават при определени условия своите стоки и услуги, държавните дружества се приватизират, както и всички енергийни предприятия.

В резултат държавата попада под ударите на тази световна империя“. Иначе казано—оказва се заробена от нея.

На въпрос дали е възможно страните от прехода, да избегнат подобна участ, Джон Пъркинс казва, че икономическото смъртоносно оръжие има и слаби места. „Най-важно е да не се приема идеята, че трябва на всяка цена да се подчинявате на някого. Осъществете сътрудничество с други страни, които не са обвързани с тези, които са ви подмамили в капана.

Свържете се с държави от Латинска Америка, Африка, Азия, Европа. Спрете да правите нови дългове и се опитайте да ликвидирате старите, които са направени от бившите корумпирани държавни лидери, които се ръководят от икономическите убийци. И най-накрая: Ако всички заедно се надигнат и разбунтуват срещу подобен процес, рано или късно ще постигнат успех“, казва той пред Faktor.mk. /razkritia.com/

Смъртоносно оръжие: Как се унищожава държава?
Кое смъртоносно оръжие използва Запада и как се унищожават цели държави

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!