Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Другото лице на Болшевишката революция

1917 Комунистически преврат в Русия
diagnosa.net

Поведението на финансовия елит по време на Втората световна война не е изключение, а правило.

Един по-близък поглед върху официалните версии за Болшевишката революция и Студената война показва колко са неиздържани и непоследователни. Доказателствата за това съществуват от време, но както обикновено, учебниците по история продължават да ги игнорират.

Царят решително се противопоставя на частната Руска централна банка, управляват директно от финансовата олигархия, и тогава силните решават да свалят неговия режим. Руската революция е финансирана от Уолстрийт и идеалите за социална справедливост на т.нар. пролетариат представляват само претекст, за да бъде наложена диктатура в тоталитарна държава, управлявана от подставени лица на финансовия елит.

Още от 1905 г. банката Kuhn, Loeb&Co. започва да поддържа икономически революцията, осигурявайки парични средства на исторически лидери, като Ленин, Троцки и Зиновиев. Реки от пари потичат и от банкерите Шиф и Варбург с подкрепата на немския Генерален щаб. Мрежата от банкови заеми преминава посредством Синдиката Рейн-Вестфалия - индустриален консорциум, ръководен от въглищния магнат Кирдоф, от банка Warburg^&Co. в Хамбург и Speyer до Франкфурт на Майн, свързана с шведската Nya Bank на Уолф Ашберг.

В момента на избухването на революцията немският кайзер предоставя на разположение на Ленин известния влак, с който болшевишкият лидер идва в Русия на 16 април 1917 г., придружаван от още 31 професионални агитатори. При пристигането си в Санкт Петербург Ленин е имал в джоба си кредитно писмо за 40 млн. златни франка, а по-късно признава, че е финансиран също от банка Kuhn, Loeb&Co. с 600 млн. златни рубли. Така, в резултат на Руската революция, финансовият елит започва да плячкосва земите на царя и Standard Oil на Рокфелер съвсем спокойно изкупува 50% от петролните полета на Кавказ.

Видният масон Лев Троцки (чието истинско име е Лев Бронщайн) за кратък период от време е бил настанен безплатно от Рокфелер в имота на Standart Oil в Байон (Ню Джърси). През 1917г. царят абдикира и Троцки е поставен начело на 300 революционери-комунисти, вербувани от квартала на работническата класа Лоъур Ийст Сайд от Ню Йорк, който да се отправят към Русия и да застанат до него, Троцки получава американски паспорт от Рокфелер, за което се е намесил лично масонският президент Удроу Уилсън. Когато е задържан за разпит от канадските власти, той все още е държал в джоба си кредитно писмо за 10 000 долара.

На практика цялата зараждаща се съветска върхушка е избирана, подготвяна и финансирана от скритата ръка на масонството с парите на големите сили. Дори и кръвожадният Йосиф Сталин (чието истинско име е Йосиф Висарионович Джугашвили), революционерът Александър Керенски и известният комунистически идеолог Карл Маркс (чието рождено име е Мозес Мордехай Леви) са били тайно свързани с Братството.

Около стотина архивни документи на британското разузнаване, датиращи от началото на XX век, показват също, че масонът Ленин (чието истинско име е Владимир Илич Улянов) е посещавала редица пъти Капри в исторически период, когато островът представлява нещо като предпочитан кръстопът за срещи на богатия международен финансов елит. През август 1909г. известният остров Капри е избран за седалище на т.нар. Школа Капри (наименования под прикритие, което се отнася за Училище за революционна техника за научната подготовка на пропагандатори на руския социализъм) за обединяване и реорганизиране на изгнаниците от неуспешната руска революция през 1905г. Социалистическият революционер Ленин е посрещнат от широко обкръжение от съмишленици - на снимка от този период се вижда как играе шах на тераса във вила Блесус с класическото за висшата буржоазия бомбе на главата. Съперник му е болшевишкият лидер Александър Богданов, а между тях се вижда и Максим Горки - най-известният революционен руски писател.

През 1910г. в изисканите салони на Капри - едно от най-ексклузивните и реномирани места по света, заедно с Ленин се е подвизавал и бъдещият диктатор на Съветския съюз - другарят Сталин. Веднъж достигнал до върха, Ленин започва да колекционира часовници и луксозни автомобили - точно като истински потомък на големия финансов бизнес. Италианският ежедневник II Giornale на 30 октомври 2009г. пише: Тези, които смятат, че Октомврийската революция е планирана в някой цех от пролетарии и бедняци, готови да поемат знамето на равенството, не познават историята.

Ленин (с бомбето), играе шах на терасата на вила ,,Блесус''

Някои от тези смущаващи информации се процеждат през пролуките на медиите по онова време и една статия се появява в авторитетния английски Times на 10 март 1920г., която изказва публично следното заключение: Може да се смята, вече със сигурност, че Болшевишката революция от 1917г. е финансирана и подкрепяна от финансовия елит чрез Швеция. Зад димната завеса на комунистическата идеология Съветската централна банка остава завинаги в частни ръце, за да даде възможност на международния финансов елит да продължи да управлява необезпокоявано зараждащата се съветска империя. Масонът Арманд Хамър - петролен магнат, наричан работодателят на Ленин, става част от администрацията на Съветската централна банка през 1937г. Хамър също е човек и на Уолстрийт, който финансирана съветските тайни служби.

Вляво - Карл Маркс, в средата - Владимир Ленин, вдясно - няколко офицери от ГУЛАГ, снимани в еднаква масонска поза ,,скрита ръка''

Веднъж наложен желаният режим в царска Русия, тайните общества с лекота управляват икономиката и куклените правителства на САЩ и Съветския съюз, независимо че между двата блока съществува ситуация на високо напрежение, всеобщо известно и видно от Студената война.

Повечето учени смятат, че разпадането на СССР е довело до окончателното сриване на социалистическите идеали, защото погрешно продължават да идентифицират този режим с всяка възможна форма на реалния комунизъм. Въпреки това, не можем да забравим обективния факт, че в бившия Съветски съюз социалистическата доктрина никога не е била истински приложена.

В крайна смтка Ленин и всички останали агитатори на революцията, които са били финансирани от тайните общества, не спазват обещанията, дадени на пролетариата и работническата класа, предавайки командването на привилегированата буржоазна класа. Реалният социализъм би трябвало да премахне причините за мизерията на хората и неограничената власт, концентирана в ръцете на малцина, а всъщност се случва точно обратното. Веднага, в момента на приключването на революцията, Ленин и Троцки прекратяват дейността на всички независими работнически организации, поставяйки ги извън закона, Дори създават мощен инструмент за контрол върху населението - КГБ, чрез който обричат руския народ на ново робство. Ленин успява да постави разделение между управляващата класа и останалата част от населението, лишавайки го от всякаква възможност да изрази своето политическо несъгласие.

Ревностната поддръжница на социализма и на революцията Роза Люксембург разкрива тази аномална ситуация от следреволюционния руски период. Активистката от еврейски произход потвърждава следното: На мястото на представителните органи, избрани от народа, генералите Ленин и Троцки вмениха на Съветите качеството на единствен и автентичен представител на работническата класа. С потискането на политическия живот в цялата страна и Съветите не могат да се изплъзнат от общата парализа. Без общи избори, свобода на печата, свободно изразяване на мнение във всяка една публична институция животът изгасва, става привиден и в него единствено остава бюрокрацията и диктатурата - не диктатурата на пролетариата, а диктатурата на шепа политици, което ще рече буржоазна диктатура в смисъла на якобинския терор. Така наречената диктатура на пролетариата се превръща изцяло в диктатура срещу същия и народът е използван  като марионетка за извършването на революция, планирана и ръководена от буржоазния елит.
Комунистическите идеали са били използвани от удобство за заблуда на масите с революция, използвана за фасада. Остава непроменена връзката между потисници и потиснати в максимално недоумение на онези, които осъзнават, че са били заблудени.

От 1921 до 1929г. са направени много реформи в полза на управляващото лоби и всички въпроси, свързани с национализацията и частната собственост, са разглеждани според перспективата на управляващата клика, която включва благородници, буржоазия и служители на стария режим.

В крайна сметка революцията не защитава пролетариата и руската икономика се срива катастрофално, оставяйки десетки хиляди да умрат от глад и епидемии. Две години след началото на ерата на комунизма безработните стават с 2 млн. повече, а заплатите се понижават с една трета.

Веднага след като е придобил властта, руският елит елиминира физически всички истински комунисти, установявайки диктаторски режим, основан на терора. Политическият активист Николай Бухарин е екзекутиран чрез разстрел след процес по бързата процедура за това, защото се е опитал да въведе реформи в пресата по време на новия социалистически режим. Последните му думи са особено красноречиви: Аз ще умра. Прекланям глава, но пред сърпа на пролетариата, който е безмилостен, но не и непорочен. Аз съм безпомощен обаче през една адска машина, която изглежда, използва средновековни методи и въпреки това, притежава огромна власт, измисля изкусни клевети, действа безочливо и с увереност. Днес т. нар. ,,органи'' на държавно политическо управление (ГПУ в по-голямата си част са изродили се организации с управляващи без скрупули, разюздани и добре платени. 

Всички болшевишки лидери, които са знаели твърде много, непринадлежащи към властващия елит или разбунтували се срещу него, са брутално елиминирани.

Писмо на руската писателка с комунистически идеи Александра Колонтай свидетелства за тази трагична реалност още пот началото на 1917г.: Бях приета от по-възрастните служители на министерството, не без известна съпротива, разбира се. Повечето от тях съвсем открито ни саботираха.

Анализирайки Руската революция, не може да не признаем, че тя представлява абсолютен фарс - поръчка на тайните общества, с цел чрез нея да контролират масите с основна форма на тирания, преоблечена в комунистически одежди.

Бела Дод - лидер на Националния съвет на Американската комунистическа партия, когато забелязва аномалното поведение и интригите между политическия и финансовия елит, заявява следното: Комунизма по същество е една зловеща система за контрол от страна на международния елит.

Не е учудващо, че това се случва точно в Съветска Русия, управлявана от революционни масони с банкерски пари. Благодарение на контрола, упражняван от Уолстрийт върху Съветския съюз, Контролната комисия за превъоръжаване на Германия, назначена с Версайския договор (1919г.), не е могла да забележи нищо, тъй като основните тренировъчни лагери на Германия са преместени в Русия. Немските артилеристи например са извършвали учения на полигона в Луга (в околностите на Ленинград), танкистите - в Каторг (близо до Москва), а авиаторите - на писитите на Липецк, Саратов и Крим.

Плакати, исторически снимки са увековечили Йосиф Сталин в масонската поза на ,,скрита ръка''

Ако признаем, че комунизъм не е бил програма за разделение на благата, а по-скоро система за техния контрол, значи видимият парадокс на супербогатия, който поощрява комунизма, вече не е такъв. Превръща се в перфектен инструмент на властта. Комунизмът не е бил движение на потиснатите маси, а на икономическия елит.
- Гари Алън

illuminatibg.blogspot.com.au

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!