Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАСА крие истината за Марс? (Хора са били там преди 27 години) Видео

НАСА крие истината за Марс, хора са били на планетата преди години

НАСА крие истината за Марс, както и фактът, че още преди години там са стъпили хора. Или поне така твърди американка, която наскоро се включила на живо по радио, с цел да помоли слушателите да й помогнат да разреши загадката, която я мъчи 27 години. Тя твърди, че видяла две човешки фигури докато се разхождат по повърхността на Марс.

Жената, която се представя само като Джаки твърди, че е работила за НАСА и че на мистериозната снимка се е натъкнала, когато е била на власт в тази космическа агенция. Тя твърди, че е видяла на снимки двама души, облечени в космически костюми да вървят към кораба „Viking“ на Марс в 1979 – та година. Бившата служителка в НАСА, посочва, че е видяла тази загадъчна снимка, докато преглеждали снимките, които ги е пратил роувърът „Viking Mars Lander“. По принцип този роувър трябвало да бъде първото превозно средство, което да изпрати снимки от повърхността на червената планета.

Джаки също твърди, че тя проучвала телеметричните данни от „Viking“ в момента, когато се е случил инцидентът, и че видеосигнала внезапно е бил прекъснат. Роувърът просто се движеше наоколо. Тогава видях двама мъже в астронавтски костюми, но не тези, тромавите, които ние използваме, а изглеждаха като защитни облекла. Появиха се някъде от хоризонта и вървяха точно към „Viking Explorer“, заяви Джаки в интервюто, което е предадено дословно от International Business Times.

Джаки също така твърди, че свидетели на събитието, освен нея са още 6-ма нейни колеги от НАСА. Тя дори предостави въпросната снимка, с която предизвика още повече въпроси. НЛО блогърите и теоретиците на заговори подкрепиха историята на Джаки и дори заявиха, че хората вероятно са били на Марс, за да почистят соларните панели на роувъра. Остава да видим каква ще се окаже накрая истината. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!