Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужасяваща прогноза на Нострадамус за 2015-та!

Нострадамус предсказва редица катастрофи и трагедии през идната 2015-та година!

Невероятни и страшни неща ни очакват в годината на овцата, каквато е тя според китайския календар. 2015 година е белязана едновременно с ужасни и с уникални неща. Това е предрекъл известния гадател Мишел Ностардамус. Пророкът живял в периода 1503-1566 е предсказал, че именно следващата година е главоломна и преломна в много отношения.

Според великия маг ще бъдет извършени покушения на четирима водачи на най-великите страни в света. Освен това Ностардамус е предрекъл, че настъпващата 2015 година като цяло ще бъде изключително тежка за човечеството в целия свят.

Френският пророк предрича, че през следващата 2015 година ще бъдат премахнати всички данъци. Освен това ще има покушение срещу лидерите на някои големи страни. това ще предизвика международни конфликти. Първоначално ще се използват традиционни оръжия, а после биологични и дори ядрени. това ще предизвика обезлюдяване на земята през 201(6 година , което ще продължи в Европа до 2025 година.

Малкото останали хора на земята ще страдат от рак на кожата заради ядрените сили, които ще се използват. Най-странното, което не може да се обясни все още в пророчеството е, че мъртвите ще станат от гробовете си и ще възкръснат.

Мишел Нострадамус предрича, че през следващата година ще бъдат премахнати всички езикови ограничения и просто те ще престанат окончателно да съществуват. Великият гадател твърди, че и през новата година ще има военни конфликти, в различни части на света. Друга изненадваща прогноза на френския маг е, че именно през 2015 година ще бъде извършено уникално откритие. И то е за мечтаното удължаване на живота. Благодарение на тази чудодейна рецепта хората вече ще живеят на белия свят най-малко до двеста години. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!