Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавата тегли огромни заеми, за да не обяви фалит, а същевременно постоянно приема чужденци на своя издръжка

Само за един ден в България официално нахлуха 70 човека. Никой не знае дали има и други, които са влезли без да бъдат регистрирани. По всичко личи, че новото коалиционно правителство започва политика на широко отворени врати и прозорци по време на политическата зима, в която българският народ е в положението на тежко болен пациент, а проветряването може да е фатално.

Има данни, че външни и вътрешни фактори активно работят против изграждането на ограда по цялата граница с Турция, а правителството ни ще изпълни изискването на турския посланик да не се строи граничното съоръжение.

Най-безобразното е, че биват приемани и регистрирани всевъзможни хора от различни държави на ГКПП, въпреки първоначално лъжливия повод за сирийската война, който бе натякван до втръсване на бедния и изстрадал български народ като аргумент да храни на свой гръб чужденци идващи от много по-богатата от нас Турция, на чиято територия няма военни действия. За радост на тези, които го желаят, България остава разграден двор и бъдещето изглежда все по-мрачно.

Да припомним, че според запознати, домогнали се до незаконно засекретената информация, досега многострадалната ни държава е изхарчила половин милиард лева за неканените гости, а много от тях са излъгали за имената и държавите си на произход, тоест регистрирани са с фалшиви идентичности. Държавата тегли огромни заеми, за да не обяви държавен фалит, а същевременно постоянно приема чужденци на своя издръжка. Хората в момента не разбират, че брутално ги обират. Няма пари за безработни, пенсионери и бедни българи, а храним десетки хиляди нелегални емигранти с неясен произход. Безимотните българи спят по улиците, а гостите по общежития. Зверска дискриминация на местното население.

Възмутеният гражданин
Общество.нет

Обама официално подкрепи подмяната на населението в България – вкарва ни в югославски сценарий

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!