Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЩАЗИ и КГБ: Ангела Меркел е наследница на Хитлер?!

Меркел, Хитлер
Ангела Меркел дъщеря на Хитлер?

Ангела Меркел е дъщеря на Хитлер, твърдят немските тайни служби ЩАЗИ, документите се пазят от КГБ

Според документите на тайните служби на Германия, известни като ЩАЗИ на някогашното кресло на Хитлек като канцлер, днес седи дъщеря му. Според документите на ЩАЗИ, Ангела Меркел е наследник на Адолф Хитлер, пише Pravda.rs.

Именно през 1954 г. се ражда момиче, дъщеря на Хитлер, за което ЩАЗИ твърдят, че е Ангела. Нейната официална дата на раждане е 17 юли 1954 г., но, както е посочено в документите, които в момента се намират в архива на руското КГБ, нейният истински рожден ден е 20 април 1954 година. Ако е вярно това, това означава, че дъщерята на Адолф Хитлер е родена точно на неговия рожден ден.

„Ангел на смъртта“ съживява Хитлер

Подробностите за раждането на Ангела Меркел се откриват в мемоаритена  Карл Клауберг един от най-мрачните нацистки „ангели на смъртта“, който същевременно е бил осъден военнопрестъпник.

По време на Втората световна война Клауберг се спасил от 7-годишната присъда, след като съветските власти гоосвободили в замяна на тайни документи на ЩАЗИ, в които е описана неговата техника за изкуствено осеменяване и нещо много важно - замразения генетичен материал, взет от Адолф Хитлер.

Нова теория на конспирацията се роди в мрежата

Нова теория на конспирацията се роди в мрежата

Според нацистките документи за изкуствено осеменяване, Клауберг довел сестрата на Ева Браун от западна в източна Германия. Тя  била избрана за сурогатна майка, тази, която ще носи детето на Хитлер. Когато Клауберг се върнал в западна Германия, веднага бил арестуван и убит две години по-късно, но неговото дело вече е било в ход.

Споразумение за световно господство

Скоро след раждането на Ангела Меркел, Русия, САЩ и Ватикана са сключили споразумение, според което попечителството над детето ще има католическата църква, която същевременно е добре свързана с лутеранската църква в източна Германия. Тогава и е бил издаден лъжливия акт на раждане на името Ангела Доротея Каснер. За мним нейн баща бил избран Хорст Каснер, пастор в лутеранска църква, а за майка е определена Херулинд, учителка по английски и немски език.

merkel

Един от разпоредбите на тристранния договор е, че Ангела ще получи международна сила, но това ще се случи, когато начело на Ватикана ще бъде поставен папа от Германия.

След смъртта на папа Йоан Павел II, начело на католическата църква на 20 април 2005 г. бил поставен нацистът Йозеф Ратцингер, който по-късно приема името Бенедикт XVI.

Едва ли е случайност и това, че събитието се е случило точно на рождения ден на Хитлер?

През 1977 г. Ангела Доротея Кеснер стана Ангела Меркел, след като се омъжи за физика Улрих Меркел. Тя се разведе с него през 1982 година. Меркел бе избрана за канцлер на Германия много скоро, след като Папа Бенедикт XVI пое ръководството над католическата църква също в деня на раждането на Хитлер.

Доколко теорията за родство между Ангела Меркел и Хитлер е вярна, може само да се предполага. Но е факт, че откакто тя пое управлението на Германия, Берлин има последната дума в ЕС, а не Брюксел, а САЩ и Русия определено се вслушват в думите на германката и се съобразяват с мнението й. /razkritia.com/

Руската следа: Ангела Меркел дъщеря на... Хитлер!?

Възможно е канцлерът на Германия Ангела Меркел да е ...дъщеря на Адолф Хитлер...

Хитлер е бил Ротшилд

Официалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва... 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!