Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ебола – биологично оръжие на СССР или на САЩ? (Нови разкрития)

Kristina Mileva

Ебола е оръжие създадено в лабораториите на СССР, твърди американската преса

Конфликтът между САЩ и Русия се премести в информационната сфера. А най-голямата славянска държава бе обвинена от водещи американски медии в създаването на чумата на 21-ви век–  ебола. Обвиненията отекнаха чак във Вашингтон. От другия край на света–в Африка, един мъж пък твърди нещо невероятно на пръв поглед– ебола е създадена от САЩ, за да контролира диамантените и петролни богатства на някои от страните в Африка.

Според водещи американски издания опасният вирус е бил създаден в съветски лаборатории още през 70-те години на миналия век. И е разработван като биологично оръжие срещу Съединените щати.

Теорията бе публикувана във водещи американски издания като „Вашингтон поуст“, много скоро след като в публичното пространство се появи друга доста смущава хипотеза. По думите на Луи Фаракхан от „Ислямска нация“ (да не се бърка с „Ислямска държава“–б.а.), лаборатории в САЩ са произвели този вирус, както и вируса на СПИН с една-единствена цел – намаляване на населението на Земята. По думите на лидера на ислямските религиозни ордени в САЩ, именно американското правителство стои зад разпространението на заразата.

Eбола биологично оръжие на СССР или на САЩ

Eбола – биологично оръжие на СССР или на САЩ

„Ебола като вирус всъщност не съществува. А единствените хора, със симптоми на заболяването са в Африка, или са дошли от Африка. И са претърпели манипулации на мисии на Червения кръст отново в Африка.“, твърди той.

По думите му ебола се разпространява от дейци на хуманитарни мисии и това е част от кампания за унищожаване на населението на Африка. „Гражданите на Либерия и Нигерия изгониха хуманитарните мисии от страните си. Западният свят трябва да знае какво се случва наистина в Африка“, твърди още Фаракхан.

По думите му САЩ умишлено са разпространили вируса в четири от страните по четири различни причини – петрол в Нигерия, диаманти в Сиера Леоне, както и природни богатства от другите страни. Целта е изпращане на миротворчески мисии от военни фракции, които да наложат контрол върху местните богатства и да потушат бунтовете из диамантените мини на Сиера Леоне „Хората тук са принудени да работят при нечовешки условия в мините и получават за труда си само една торба ориз. Ако някой се опълчи бива застрелян“, казва той.

Луи Фарахан също има теория за обезлюдяване на земята

Луи Фаракхан също има теория за обезлюдяване на земята

В същото време по думите му се крие фактът, че след ваксинация уж срещу вируса, хиляди са заболели. „Така ебола се превърна пандемия“, казва още той.

На какво се базират теориите на Фаракхан не е ясно, но според някои той е силно повлиян от религиозните възгледи на своя орден, който ръководи. Съвсем друга е версията на САЩ. Според тях зад пандемията с ебола стои не друг, а… досетихте се нали? – Русия, или по-конкретно СССР.

Американски учени твърдят, че вирусът ебола е бил тестван като биологично оръжие от СССР през 70-те години. Изследванията са започнали, с цел да се оцени потенциала му за създаване на биологично оръжие, а по-късно с него са правени опити да бъде променен генетичния код. В крайна сметка тези начинания на съветските учени са претърпели провал, след като е попаднали на естествени препятствия, които правели ебола труден за модифициране. „По време на тестовете в лабораториите в СССР имало два инцидента с ебола. При първия, жена се порязала и се заразила. Лекували я с експериментален кръвен серум от коне, но не успели да я спасят. Във втория случай лаборант хванал вируса от заразени морски свинчета и починал. Интересът на руснаците към ебола продължил 35 години, а официално програмата е завършена през 1991 година. Въпреки това тя продължила да се провежда в лаборатории на руското министерство на отбраната, където какво се е случвало, остава загадка. „Не знаем какво правят с патогените, които притежават“, твърдят експертите по биооръжие.

На коя от теориите ще повярвате, оставяме вие да си изберете. Доказателства за теориите си и двете страни не са представили досега. Междувременно обаче ебола се превърна и в инструмент за изнудване и то съвсем не хипотетично. Неизвестни лица заплашиха чешките власти, че ще заразят с ебола цялата страна, ако не получат 1 000 000 евро. Води се разследване, а полицията е на крак в издирването на престъпниците, както и по проверки дали това не е фалшив сигнал. /razkritia.com/

ЕБОЛА! Поредната лъжа на Бялата мафия!

ОТ ГАНА: Болест “Ебола” не съществува и единствените хора, които са придобили болестни симптоми, са само тези, които са подлагани на манипулации от Червения кръст!...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!