Следвайте "Буднаера" в Телеграм

10 тайни за игрите на хазарт, които трябва да знаете

Игрите на хазарт крият доста опасности, вижте как ви манипулират в казината

Всеки от вас поне веднъж в живота си е играл хазарт. Хазартът е всъщност много по-голяма игра, отколкото си мислим. Освен за хазарт по игралните маси, всеки клиент става играч и една по-особена стратегическа игра и тактика на казината, които имат за цел да ви привлекат и задържат по-дълго. Вижте и кои са 10-те тайни, които им помагат в това.

1. За последните 15 години в казината в САЩ се наблюдава огромен ръст в нивата на престъпността и насилието. Той достига почти 199%.

2. Две трети от пристрастените към игрите на хазарт се поддават на импулса да станат криминално проявени лица, за да финансират своето удоволствие и този си порок.

3. Всяко казино е направено и организирано така, че да напомня на голям лабиринт, в който можете лесно да се загубите, което означава, че колкото по-дълго останете, толкова повече пари ще похарчите.

Казина предлагат на клиентите си повече от игри на хазарт

Казина предлагат на клиентите си повече от игри на хазарт

4. Безплатните напитки имат за цел да ви напият, с цел нерационално харчене на парите ви.

5. Безплатните храна и карти за различни събития имат за задача да ви задържат по-дълго в игралните зали на огромните казина, с цел да играете хазарт по-дълго.

6. Сервизните помещения и ресторантите са разположени предимно в приземните етажи, с цел да ви отклонят от идеята да си тръгнете по-бързо оттук.

7. Светлините в казината са замислени да приличат на тези от дома ви, с цел да имате усещане за хармония и комфорт.

8. В тези обекти няма прозорци, нито часовници, а целта е посетителите да загубят представа за времето, прекарано в игра на хазарт.

9. Много играчи следят предишните резултати с идеята да увеличат шансовете за бъдещите си печалби. Истината е, че това е една голяма заблуда, защото няма правила, нито система, която може да ви помогне.

10. Тези от вас, които се смятат за познавачи на игрите на хазарт, не са по-големи късметлии от новобранците. Шансовете си за успех са абсолютно еднакви, твърдят от zase.mk. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!