Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лечителят Слав Хрелев: Космическо оръжие потопи България

Невиждана високотехнологична атака е извършена срещу Балканите, но най-потърпевша е България. За това алармира читалите на „Ретро“ известният народен лечител Слав Хрелев. Бургаският феномен е озадъчен от потопа, който заля родния му край Бургас. Той нашумя покрай точните си предсказания и билкови рецети, които, както сподели, получава от извънземен разум на име Нер.

Еднометрова вълна наводнила къщата на Хрелев в странджанското село Веселие. По този повод извънземното разкрило на лечителя-медиум, че всичко това се случва заради импулсно оръжие. То е разположено на геостанционарна орбита. Така отгоре някой променял климата ни злоумишлено.

„Не мога да ви кажа дали е системата ХАРП, както тръбят напоследък, защото нито чета подобна литература, нито ме интересува. Информацията ми е само от Нер. То ми казва, че се действа с импулси от Космоса, които са с много висока честота“, заявява бургаският екстрасенс.

На въпрос каква е целта, Хрелев пояснява, че идеята била да досринат икономиката ни, която сега разчита само на летния туризъм и на нещо оцеляло от селското стопанство. „Машинарията работи и в други части на света, но сега ние сме им на мушката. После тези, които поръчаха атаката, ще се явят в ролята на спасители и големи инвеститори. В резултат ще се наложи да взимаме още заеми от финансовите структури. А те няма значение как се казват, дали са американски или европейски, защото зад тях стоят едни и същи хора в сянка“, кълне се в конспиративната си теория народният лечител.

Според него бумът на бедствията зад океана също не бил случаен. „Държат хората в страх. Случва се понякога учените им просто да правят някакъв експеримент, без да подозират за последствията. На трети план – доларите се обезценяват и непрекъснато трябва нещо да се строи, за да върти тяхната балонообразна финансова машина“, разкрива Слав Хрелев. Той заявява, че още преди 5 години знаел какво ще се случи в България, защото видът на Нер можел да вижда отвъд оста на времето. Информацията му била предадане по телепатичен път, както всъщност ставало общуването с тази високоразвита раса.

„Още тогава те ми казаха, какво ще става тука, но аз не вярвах и се смеех. Истината е, че искат да ни превърнат в страна от третия свят. После същите ще се борят за изграждане на инфрастуктури и изкупуване на земята ни“, притеснен е родният феномен. По думите му климатичният заговор действал повече от успешно поради нехайството на българина , затлачените корита, дерета и канали и не на последно място продаждните ни политици. На въпрос кой все пак дърпа конците, Слав Хрелев отговаря така: „Не е президентът Обама, нито ЦРУ. Трима мултимилиардери в момента предопределят съдбата на света и нашата в частност. Това е информация от цивилизацията на Нер. Вярвам им, защото досега никога и за нищо не са ме лъгали“, откровен е бургазлията.

инфо: http://magicbul.net/ /http://svetovnizagadki.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!